Autor Subiect: S Cross Faruri LED- Vizibilitate de noapte  (Citit de 4022 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: S Cross Faruri LED- Vizibilitate de noapte
« Răspuns #30 : 08.Oct.2025, 09:15:35 p.m. »
    Problema este cu montajul, fiind nevoie de inlocuirea mufei instalatiei electrice, dar si de un dispozitiv care se monteaza pe puntea, pentru a se face reglajul automat, in functie de incarcarea masinii. Noi avem un buton de reglaj pe bord, care se pare ca nu ar mai fi util la un far led.

eu nu am buton de reglare faruri. inseamna ca am far pe LED, la Spirit? mda.. as o fi.. de aceea trebuie sa umblu cu surubelnita dupa mine in masina. cand e incarcata tare reglajul este OK, cand e goala masina reglajul nu mai este ok. cand accelerez, lumina bate prea in sus, cand decelerez lumina bate prea jos.. o debandada totala...

Offline cristidav

« Răspuns #31 : 08.Oct.2025, 10:07:08 p.m. »
Exact asa si a mea @miocrl
E reglata corect la pe stand ITP.
Cand o incarc, bate mai sus, cand e goala, normal, cand accelerez...etc etc
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #32 : 09.Oct.2025, 09:32:48 a.m. »
eu nu am buton de reglare faruri. inseamna ca am far pe LED, la Spirit? mda.. as o fi.. de aceea trebuie sa umblu cu surubelnita dupa mine in masina.... o debandada totala...
   Si eu am Spirit cu far led cu autoreglare, dar, ce-i drept n-am remarcat situatia de care vorbiti, probabil ca autoreglajul nu-si face treaba, stiu eu... Sau e mai bun reglajul manual de la Vitara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #33 : 09.Oct.2025, 11:23:03 a.m. »
Reglajul "automat" e total degeaba. Nu functioneaza nici la mine. Recent am avut ceva mai greu de carat si farurile nu au coborat. A fost destul de neplacut sa imi iau flash-uri din fata.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline saureign

« Răspuns #34 : 09.Oct.2025, 07:28:35 p.m. »
La fostul Swift, aveam reglaj automat, functiona de fiecare data cand intervenea o schimbare dpdv al greutatii. Acum am reglaj manual...
  • S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline cristidav

« Răspuns #35 : 09.Oct.2025, 08:52:24 p.m. »
Ciudat cum la noi astialalti, aparent, nu functioneaza. Si e enervant.
Preferam reglajul manual, pe cuvand ca dadeam exemplu de spirit civic si nu orbeam pe nimeni.
Asa, n-am incotro, masina incarcata cu bagaje de excursii, sticle de apa de izvor, roata de rezerva... si pa, s-a ridicat putin botul. Daca mai si calc acceleratia mai tare, cel din fata e categoric orbit. :(
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )