Autor Subiect: S Cross vs Arkana- pareri aspect, cutie viteze automata  (Citit de 3935 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CyborgSky00

S Cross vs Arkana- pareri aspect, cutie viteze automata
« : 01.Feb.2022, 02:36:53 p.m. »
S Cross vs Arkana- parerile voastre, aspect, cutiile de viteze automata, ce ati lua ca masina, la dotari echivalente. :-?
  • Suzy

Offline Aliosa

Re: S Cross vs Arkana- pareri aspect, cutie viteze automata
« Răspuns #1 : 01.Feb.2022, 03:48:25 p.m. »
Salut! Mașinile sunt din clase diferite. Comparabil cu S-Cross este Captur.
  • SX 4 S Cross

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #2 : 01.Feb.2022, 10:57:06 p.m. »
Comparabil cu S-Cross este și un autobuz londonez. Poate oscilez între  Kodiaq, S-Cross, Matiz, de ce sa nu le compar prin prisma relevanței pentru mine? Clasele sunt pentru producători, să-și facă bugetul de marketing.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline CyborgSky00

« Răspuns #3 : 01.Feb.2022, 11:04:34 p.m. »
In afara de clasa, dimensiuni...alte pareri
  • Suzy

Offline enicky

« Răspuns #4 : 02.Feb.2022, 03:14:08 a.m. »
S Cross vs Arkana- parerile voastre, aspect, cutiile de viteze automata, ce ati lua ca masina, la dotari echivalente. :-?
    Stimata colega, vad ca esti dispusa sa deschizi oricate topicuri e nevoie(ca doar e gratis!) numai sa-ti spunem noi parerea !
Ce n-ai inteles insa, este ca aici pe forumul SCR se vorbeste cel mult de Dacia Duster, model cu nume romanesc dar din familia Renault, si asta pentru ca ar fi un concurent pentru modelele detinute de noi, dar 99,9% dintre noi suntem posesori de Suzuki, evident ca toti am cumpara SUZUKI,  deci nici nu ne intereseaza si nici nu place Renault.
 Daca ne-ar fi placut, n-am mai fi fost aici.
  Totusi, colegial, la o scurta privire, Arkana(nici macar n-ai scris denumirea completa!) ar fi un crossover cupe, pe romaneste s-ar traduce o incrucisare de modele, care le face pe toate si nimic si nici nu se produce in varianta 4x4(cel putin pt.Eu).
   Modelul mentionat, cred ca(ti) se potriveste foarte bine unei d-ne sau d-re, nu vad de ce s-ar compara cu Suzuki, sau doar ptr. ca are o motorizare apropiata? Nici macar !
  In rest, neexistand aici posesori de marca respectiva, n-ai cum sa primesti raspunsuri competente la intrebarile puse.
Succes la achizitie !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline CyborgSky00

« Răspuns #5 : 02.Feb.2022, 05:52:13 a.m. »
Pai, nu ma certa, ca vad comparatii tot gratuite cu mazda, chevrolet, tucson, Nissan, etc :pardon:
Multumesc de parerile date.
  • Suzy

Offline Hoinar

« Răspuns #6 : 02.Feb.2022, 07:50:41 a.m. »
Pai deschidem topicuri de dragul de a le deschide, cand toate informatiile sunt disponibile on-line. Trebuie doar cautate.
Cauta pe YouTube si vei gasi toate masinile detaliate.
Cele 2 masini sunt din clase diferite si nici nu au grad de comparatie ... singurul lucru asemanator este garda la sol ... dar atat!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline CyborgSky00

« Răspuns #7 : 02.Feb.2022, 09:32:13 a.m. »
ok, m-ai luminat :D railor
  • Suzy

Offline ...

« Răspuns #8 : 02.Feb.2022, 09:40:32 a.m. »
Eu nu sunt deloc deranjat de deschiderea topicurilor, am timp sa le citesc pe toate si nu-s nici moderator, ca sa am mai mult de lucru. In plus, munca din placere nu mai e munca, dar sunt subiectiv...
@CyborgSky00 nu stiu pe nimeni pe forum care sa aiba Renault Arkana. Am vazut vreo 2 pe viu si nu am ramas impresionat, ca sa caut informatii suplimentare.

Offline ntire2000

« Răspuns #9 : 02.Feb.2022, 09:47:51 a.m. »
Ca sa ramâi impresionat de Renault trebuie sa vezi preturile de mentenanta din reprezentante.
Abia atunci te simti boier.
Sau sarantoc, depinde mult de starea psihica.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού