Autor Subiect: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022  (Citit de 23142 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« : 29.Dec.2021, 07:47:50 p.m. »
    Vom avea in curand posesori ai noului Sx4 S-Cross 2022, asa ca aici isi pot expune opiniile.
Modelul din imagini :

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

Re: SUZUKI SX4 S-CROSS 2022
« Răspuns #1 : 29.Dec.2021, 07:52:22 p.m. »
Am văzut câteva trailere pe M5, dinspre Budapesta, se întreceau cu altele care cărau noua Kia Sportage.

Offline gabi males

« Răspuns #2 : 29.Dec.2021, 08:02:14 p.m. »
    Vom avea in curand posesori ai noului Sx4 S-Cross 2022, asa ca aici isi pot expune opiniile.
Modelul din imagini :

Posesori sunt,deja.Nu stiu daca sunt membri ai forumului.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline ntire2000

« Răspuns #3 : 29.Dec.2021, 09:58:48 p.m. »
La 30k de euro cel mai probabil cumpara altceva decât Suzuki.
La banii astia deja se gasesc masini mai premium în varianta de baza.
Eu Suzuki o vad ca alternativa mai fiabila la masini gen Duster, Ford Ecosport, Mazda 3, etc.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline akon

« Răspuns #4 : 29.Dec.2021, 11:50:07 p.m. »
Eu as fi intr-un fel interesat de ea pt a inlocui o masina din familie dar numai de o varianta gen ''cool'' care am vazut ca este ~16k E.
O sa merg zilele astea la un test.
Pana acum din cate am vazut in clipurile de prezentare, versiunea basic are clima manuala tip aragaz cu un design model anii '90 iar asta nu imi place, deloc.
  • Hyundai

Offline Myhay

« Răspuns #5 : 30.Dec.2021, 08:01:03 a.m. »
Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline akon

« Răspuns #6 : 30.Dec.2021, 09:43:09 a.m. »
Nu faptul ca e tip aragaz nu îmi convine ci designul, nu au încercat absolut deloc sa cizeleze puțin rotitele alea.
In fine, ca și alții, vor sa te facă să alegi cel puțin modelul următor de echipare care vine cu, clima automata.
  • Hyundai

Offline akon

« Răspuns #7 : 30.Dec.2021, 12:38:30 p.m. »
Prezentat la Showroom Timisoara pt a vedea masina.
Despre masina, impresia generala este ca se bate doar cu Dacia prin prisma calitatii interioare. Destul de firave plasticele la interior. Prin comparatie, la Hyundai I20 am tot interior din platic tare insa se simte altfel, mult mai solid si mai bine asamblat/finisat.
 Un plus este spatiul interior, destul de generos iar portbagajul pare mai incapator decat rezulta din specificatii.

Legat de dealer, am o impresie MIZERABILA, este prima data cand intru intr-un showroom auto si parca sunt poftit sa plec. Fetita blonda angajata de suzuki timisoara pt a prezenta si vinde masini era extrem de plictisita, nu avea nici macar inteligenta de a fi aroganta. Nu detalii despre masina/echipari, nu invitatie la test drive, nimic! Se astepta probabil sa-i dau banii pe masina si sa plec.
Am intrebat despre achizitie cu rabla si zici ca am jignit-o, gen nu prea e o varianta la ei, ca nu tin ei masini pe stoc pana incepe rabla si chiar daca faci comanda noua, cand vine masina ,daca cumva nu e programul in derulare, ei nu asteapta deloc. Asta sunt sigur ca e in contradictie cu Suzuki Romania care sigur insista pe programul rabla pt ca altfel nu faceau toate modelele mild hibrid unde ai 2100e de la stat.
Oamenii astia probabil ca nu-si dau seama ce rol important are un agent de vanzari, la Skoda anul trecut in februarie am intrat fara un gand serios de a cumpara masina iar dupa 2 zile am platit avansul! Si chiar ei mi-au propus, daca iau masina de pe stoc sa o tina pana incepe programul rabla.
Rusine Suzuki Tm!
Inca nu e scosa complet din ecuatie masina insa in nici o varianta nu va fi achizitionata din Timisoara.
  • Hyundai

The following users thanked this post: ntire2000, cristidav, ..., Rica randunica

Offline Hoinar

« Răspuns #8 : 30.Dec.2021, 01:04:01 p.m. »
Din pacate atitudinea dealer-ilor este foarte neplacuita. Cu cine am discutat si eu fost ok, parca de la CJ. 2 dealeri Suzuki mi-au confirmat ca ei nu isi bat capul sa vanda masini, pentru ca Suzuki se vinde de la sine. Clientul care vreea Suzuki vine informat si stie ce vrea.
Cat despre plasticurile din interior nici eu nu am fost incantat de ele, dar dupa o tura de iesit prin noroaie, nu pot decat sa ma bucur ca am plastice care se curata usor. Cand am vazut mizeria in interior automat m-am gandit la fosta masina care avea interior de semipliele si velur. .. si daca ajungea noroiul pe velur, numai la detailing il mai scoateam .... dar nu toata lumea foloseste masina in noroaie si offroad... dar masina a fost facuta sa faca fata la conditii mai grele de utilizare si sa fie ieftina de produs.
Suzuki este o masina practica, rezistenta, care tine cu buzunarul si cu casa. Daca cautati o masina cu interior luxos ... cautati in alta parte. Practicul si luxul nu sunt compatibile!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

The following users thanked this post: cristidav, Myhay

Offline Calin sb

« Răspuns #9 : 30.Dec.2021, 01:41:44 p.m. »
Tip aragaz are pana si Luxus mi se pare….. Vitara mea este Spirit si tot tip aragaz are butoanele clima auto.
Aragaz model mai nou la cele cu clima.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call