Autor Subiect: regenerare filtru particule  (Citit de 13362 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Gabi 01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
    • Focsani
Re: regenerare filtru particule
« Răspuns #30 : 17.Iun.2018, 09:45:05 p.m. »
Deci o problema are daca nu e normal sa scoata fum.Ms mult!
  • Grand vitara

Offline crysty967

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Ploiesti
« Răspuns #31 : 11.Oct.2020, 05:04:12 p.m. »
La sx4 2.0 ce tip de filtru este aciv sau pasiv????
  • Suzuki sx4

Offline Catalinlav

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Tg Jiu
« Răspuns #32 : 10.Mai.2021, 06:43:38 p.m. »
Salut , dețin un GV DDis 1.9 și de ceva timp s a aprins martorul de filtru de particule și in timp ce merg se aprinde și chenarul cu linia in zic zag și îmi taie accelerația , am fost la service și am schimbat filtrul de particule cu unul nou after Market  iar după 50 de km s au aprins din nou , ați mai întâmpinat problema asta , ce ma puteți sfătui! Va mulțumesc anticipat p
  • Suzuki Vitara 1.9 Ddis

Offline robert71

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • bucuresti
« Răspuns #33 : 12.Mai.2021, 06:12:38 p.m. »
Salut! Aceeasi problema am avut-o si eu, insa asa cum s-a tot discutat pe forum am scos masina pe autostrada si dupa 20-30 km cu viteza constanta se regenera filtrul DPF. Pe la 160000 km se regenera mult mai greu  si imi aparea in bord "linia cu zig zag" si check engine. Am dus masina la reprezentanta pentru tester si in urma testului am schimbat 2 senzori Senzor presiune supraalimentare BOSCH 0 281 002 709 (il schimbi imediat cu o surubelnita) si inca unul (nu gasesc acum, care anume era, dar stiu ca era intepenit in motor si a trebuit sa-l schimb in service), dar dupa ce le-am schimbat nu am mai avut nicio eroare in bord si nu s-a mai aprins nici martorul cu flitru de particule si au trecut mai bine de 2 ani de atunci. Problema este ca daca ai schimbat filtrul de particole cu unul after market poate sa fie de la filtrul nou. Din ce stiu eu nu e recomandat sa pui aftermarket filtru, mai bine il anulezi. Eu iti recomad daca il mai ai pe cel vechi sa-l pui la loc si sa faci intai o diagnoza poate nu era atat de infundat incat sa-l schimbi. Multa bafta.
  • suzuki grand vitara 1.9ddis