Autor Subiect: Revizie Suzuki Swift in Ungaria  (Citit de 3304 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BazaX

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
Revizie Suzuki Swift in Ungaria
« : 04.Sep.2009, 08:35:52 a.m. »
In preajma ultimei revizii eram la Budapesta. (29.000km).

am cautat pe www.suzuki.hu cel mai apropiat service suzuki de unde eram eu. Merge simplu, chiar si pe maghiara, ca cuvantul "Service" se intuieste usor si site-ul e integrat cu Google maps. (btw, am numarat undeva la 15+ serviceuri in budapesta).
Sunat dimineata la ei, m-am programat pentru ora 13. (nu vb. maghiara, dar era cineva la service care vb engleza)

Revizia a durat cam 1 ora jumate, cost 34.000 HUF (~520RON). (platit cache ca, cu cardu nu se putea)
La timisoara la service, la revizia de 30.000 se schimba placutele automat. Am intrebat daca imi schimba si placutele de frana, dar mi-au spus ca nu e nevoie decat peste 10.000km,...doar le-au curatat (deocamdata nu mai scartaie  :-O )
au schimbat, uleiuri, filtre, bibilit pe ici pe colo.

la Suzuki Plusz unde am fost eu, era si un mecanic din Oradea, cu care am mai putut schimba impresii.

Concluzie,
si daca ajungeti doar in trecere prin Bud (chiar HU) in perioada reviziei, puteti incerca cu incredere.

succesuri,
x
swift 1.3 GS, sunlight cooper

Offline adrian_r5

Re: Revizie Suzuki Swift in Ungaria
« Răspuns #1 : 04.Sep.2009, 12:24:17 p.m. »
la Suzuki Plusz unde am fost eu, era si un mecanic din Oradea, cu care am mai putut schimba impresii.

... sa inteleg ca vorbea romaneste  :-/

Ca se poate imbina utilul cu placutul si rezulta o revizie cu excursie la Budapesta  ;)

PS - ai citit aici ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Octi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #2 : 07.Mai.2011, 09:21:28 p.m. »
alut,

Am o intrebare legata de cantitatea de ulei motor. Am facut prima revizie si cei din service au pus 5 litri. Am verificat joja si am observat ca este cu un aprox. un centimetru peste limita maxima.

Putei, va rog din experienta voastra sa-mi spuneti ce cantitate de ulei motor va fost pusa in service?

Va multumesc,
Octavian.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #3 : 07.Mai.2011, 10:20:07 p.m. »
3.8L de ulei intra in motor!
Ar fi bine sa mai scurgi din el. Nu e bine sa mergi cu ulei peste limita.
« Ultima Modificare: 08.Mai.2011, 12:43:44 p.m. de Andrei Suzuki »
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline BXXENL

« Răspuns #4 : 08.Mai.2011, 01:42:49 a.m. »
Nu doar ca nu e bine, e catastrofal. Scoate din el INAINTE de a mai merge undeva cu masina. Baga un furtunel pe joja si trage cu ceva pana nivelul scade sub maxim. Uleiul se mai si dilata cand e incalzit.
« Ultima Modificare: 08.Mai.2011, 01:45:15 a.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex