Autor Subiect: Miros benzină  (Citit de 2685 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Criss

Miros benzină
« : 25.Iul.2020, 05:00:09 p.m. »
Salutare! Am un swift din 2007, motor 1.5, benzină și de ceva vreme am simțit constant miros de benzină după ce alimentam. Dacă fac plinul, dă pe afară sub ea..am reușit să ajung la service, au demontat rezervorul și au spus că fostul proprietar i-a ras filetul unde vine prins bușonul rezervorului și din cauza asta iese miros (se pare că a făcut o improvizație ca să mascheze treaba asta...pentru că mirosul a apărut după 8 luni de la achiziție..). Cei din service zic că trebuie înlocuit rezervorul(care e vreo 3500 lei au spus ei) și că altă soluție nu este...momentan au făcut și ei o improvizație acolo și nu mai miroase deocamdată...ce știți, trebuie schimbat rezervorul?!
Și mai am martor de sonda lambda în bord de foarte multă vreme..la tester nu dă nimic, sondele au fost schimbate, benzină 99 de la rompetrol o perioadă lungă...ce ar putea fi?
  • Swift 1.5

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: kordosoft

Offline Criss

Re: Miros benzină
« Răspuns #2 : 28.Iul.2020, 11:43:38 p.m. »
Așa ziceam și eu, că e o sumă enormă! Mulțumesc mult pentru linkuri  #:-S :good:
  • Swift 1.5

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 461
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 30.Iul.2020, 08:31:54 a.m. »
Servus.

720 Euro pentru un rezervor este foarte mult. Din ce am cautat codul pentru rezervor este 89101-62J00-000, nou aftermarket l-am gasit la 97 Euro (VAN WEZEL 5222081).

Spor.

The following users thanked this post: gabineg

Offline Criss

« Răspuns #4 : 30.Iul.2020, 09:06:11 a.m. »
Bună! Am găsit și eu rezervorul acela însă nu îl are pe stoc pe nicăieri..ați găsit vreunul disponibil? Mulțumesc!
  • Swift 1.5

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 461
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 30.Iul.2020, 09:09:09 p.m. »
Servus,

https://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=10ee192776f9e0ac2a49ad5a67747fd3&cMegnNr=5090
Cu un mic Warning, piesele originale pe care Unix le aduce sunt cele din India de la Maruti (mai slabe din punct de vedere calitativ). Recomandarea mea este sa suni la https://piese.radacini.ro/contact si sa ceri de acolo o cotatie.

Offline Criss

« Răspuns #6 : 31.Iul.2020, 08:09:13 a.m. »
Am înțeles.Mulțumesc frumos!  :good:
  • Swift 1.5

Offline cristidav

« Răspuns #7 : 31.Iul.2020, 07:02:22 p.m. »
Salutare! Am un swift din 2007, motor 1.5, benzină și de ceva vreme am simțit constant miros de benzină după ce alimentam.

Unde mai exact simti mirosul ? In ultima vreme simt si eu usor miros de benzina in zona busonului de alimentare, dar mai intes intre roata spate stanga si aripa. Tin sa precizez ca nu sunt patate cu benzina caroseria sau busonul ca sa miroasa de acolo, mereu alimentez cu grija sa nu patez. Deci, de undeva "scapa" miros...  :(
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline bisti

« Răspuns #8 : 31.Iul.2020, 07:57:15 p.m. »
Intamplare amuzanta cu un coleg de munca, legata de subiect.
Omul e sofer de duminica, merge cu masina doar la cumparaturi lunar sau in concediu.
In rest, masina sta. Niciodata nu a avut rezervorul plin.
Cand a venit pandemia a zis el ca face treaba si merge cu masina la serviciu ca sa nu interactioneze cu alte persoane in autobuz/metrou.

A pus plinul si, cand a ajuns la munca, imi zice : -Nu stiu ce benzina am pus, dar pute rau, zici ca imi curge benzina pe undeva.
Ma duc la masina, desface busonul si ce sa vezi, se rupsese conducta de alimentare intre buson si rezervor. De ce? De rugina!
Era mancata conducta, dar neavand niciodata benzina la maxim, a supravietuit 1 an. Acum, cand a bagat benzina pana la buson, s-a ingreunat conducta si s-a rupt de la socuri si rugina.

Offline Criss

« Răspuns #9 : 31.Iul.2020, 08:30:27 p.m. »
Pfff..nasol. Oricum o dai, tot se întâmplă ceva 😁🙄
  • Swift 1.5