Salut.
Doar inlocuitul butoanelor nu cred ca te ajuta. De obicei, led-ul butoanelor este alimentat separat din modulul fiecarei usi (modulul ce controleaza geamul, oglinzile, actioneaza actuatoarele inchidere...), ledul lumineaza doar in momentul in care sunt aprinse luminile de pozitie.
Modulele fiecarei usi sunt diferite, cel de la sofer fiind mai complicat (le comanda pe toate+extra functii). In cel mai bun caz cele de la pasageri (dreapta fata si spate) sunt la fel, dar si acelea sunt codate din soft diferit. Intre ele este comunicatie (Can sau Lin) si nu este posibil sa ai 2 module identice in aceeasi retea => conflicte de comunicatie.
Ce ar mai putea fi o problema este ca butoanele sa fie de tip resistor coded switch - un singur input in modul (ECU) fiecare buton avand o rezistenta diferita. In acest caz este posibil sa nu se nimereasca butoanele. (deh, in 15 ani de automotive am mai invatat si eu ceva

).
Ce ai putea sa faci (fara mari batai de cap, daca se nimeresc butoanele) este sa inlocuiesti butoanele si sa tragi fir separat pentru iluminat din bord de pe luminile de pozitie. Nu e bataie de cap dar e mult de munca.
Oricum, interesanta idee, sa ne zici ce reusesti.
Suzuki Vitara 2019, Passion AllGrip MT, 1.4 BJ
Sent from myHuawei P10 using Tapatalk