0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cel mai important este ca atunci când cumpărați de la chinezi, senzorii ăia compatibili să aibă imprimat codul celor originali.Așa nu veți avea nici o problemă.Eu am căscat ochii la ce cumpăr și nu am avut nici o problemă - si foarte important e să studiați si review-urile postate de alții la marfa respectivă.... și cantitatea în care au fost vânduți (fără reclamații în comentarii)... Iar senzorul ăla care a crăpat la mine a fost montat pe o jantă pe care la un moment dat am găsit cauciucul aproape desumflat în parcare - posibil să fi fost afectat mecanic, cu toate că vizual era ok.
Si in cazul(meu) ca nu mai ai zenzorii vechi ce putem face ??
Te contrazic.Ai mei sunt copie perfecta - scrie si Continental pe ei. Aspectul e nota 10 din 10, codul este bun. Functionarea fara re-learn / tool este problema.A scris chinezul pe mesagerie ca stie ca nu merg fara Tool la Suzuki.Prima poza original. A 2-a china.
Si de ce nu ti-a spus asta când i-ai cumpărat?!?
Si cei cumparati de mine sunt pe acelasi cod de piesa dar nu stiu daca scrie pe ei continentalAm sa caut vinzatorul de unde ai cumparat tuP:S maine ajung in Bucuresti cat sa fie senzorii??ei am luat de aici cam identici cu ce link ai pus tuhttps://www.aliexpress.com/item/1005007029914053.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.20.5f95180216N2bf#nav-specification