Man dupa ce spui tu, mecanicul a facut un carcalte molotov din alcool si tu vrei sa iasa sampanie...totul, dupa ce el a uitat deja ce si cat a adaugat .scuze pt exprimarea plastica.
eu stiu doua alternative bune pt situatia ta.
Cos care se stie cu diesel dar poate sa baga si la ascutitoare....stiu ca se ocupa cam de orice ca-i studios....
Bucuresti- mama si tatal lui Suzuki este un nene care nu are timp , ca orice personaj genial are toane si oamenii il roaga cu bani iar el ii trimite unde au stricat-o daca nu ii place moaca lor....pe partea cealalata, daca esti ok si hotarat, se muta 3 zile in atelier si te alegi cu un motor de Liana de 1,5 si reductii de +45% in transfer cand tu vroiai o distributie dar aveai banii de nunta pe card.....
cel din Bucuresti este la samurai4x4 da cu google sa nu fie chiar reclama,cu toate ca magazinul on line spune destule daca intelegi 4x4.
Cos -treb sa-l cauti si sa intrebi local oamenii cu tractoare 4x4. este destul de simplu....sunt cativa localnici...sau intrebi la Mini si sigur are tel lui....

spor
daca vrei sa-mi dau cu parerea ca tot este gratis-
senzorii schimbati nu sunt ai scumpi ,originali....deci buba si potential problematic
Bujii, fise, bobine ceva nu este ce trebuie .... treb verificate iarasi.....
distributia este pusa ....dupa o ureche sau cu un dinte mai nasol....
Ecu este cam prajit....treb incercat cu altul de pe o masina identica ca nu este mare branza verificarea.....dar aste este cam prea mult deja...
in toate cazurile ai nevoie de mecanic priceput si cu acces si cunostinte la atare ascutitoare
Eu doar mi-am dorit Jimny, inca nu l-am gasit pe ala decapotabil, ieftin si fara rugina.....