Autor Subiect: Zgomot din zona bordului  (Citit de 3502 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sancheznfy_br

Re: Zgomot din zona bordului
« Răspuns #10 : 14.Dec.2018, 07:24:13 p.m. »
"Burete in spatele ceasurilor"

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

The following users thanked this post: toma

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 15.Dec.2018, 06:29:08 p.m. »
Am rezolvat problema zgomotului prin introducerea unei bucati de material intre bord si parbriz. Nu se mai aude nimic, la primavara voi scoate de acolo materialul si voi vedea daca zgomotul reapare sau nu si daca are legatura si cu temperatura exterioara/interioara. Ramane acum sa gasesc o solutie pentru chederele geamurilor fata, probabil voi incerca niste banda autoadeziva cu material textil.

Exact asta am făcut și eu, încă de iarna trecută. Îmi luase vreo lună să aflu de unde vine zgomotul. Coafura rezistă.
Am folosit o bucată de polistiren de la ambalaje (genul... buretos), gros de 7-8mm, pe care am colorat-o cu un marker negru, ca să nu se vadă.
La polița din spate am pus de mult niște bucățele de cheder autoadeziv, vedeți la mine în jurnal.

La geamurile din față nu chederele scârțâie, ci macaralele. Soluția e mai complicată acolo. Dar există.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: toma

Offline enicky

« Răspuns #12 : 15.Dec.2018, 09:21:48 p.m. »
  Daca tot se da jos bordul, nu stiu cand, dar as face-o si eu, ca am un greiere la stalpul din stanga parbriz, ar trebui imbracat cu aluband prin interior pana in margine ca sa se fixeze bine in caroserie, sa mai absoarba si din zgomotul de la motor si poate chiar pe peretele de foc si ar fi ok. Zic aluband pt. ca e mai subtire si usor de manevrat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip