Autor Subiect: Nori negri deasupra UE...!  (Citit de 3388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Nori negri deasupra UE...!
« Răspuns #10 : 15.Mar.2017, 12:21:37 a.m. »
Suedia aia pe care o credeam nu exista. Nu am cetatenie si e mai greu de obtinut acum (nu am nici perioada minima), imigratia intensa din ultimii ani a intins la maximum capacitatea statului (si nervii suedezilor sau a unei parti) de ai lua in grija si nu mai au functionari si pentru restul asa ca totul se amana si se asteapta din ce in ce mai mult desi imensa majoritate a lucrurilor le faci on-line. Aprobarea vine dupa multa vreme...
Problema e ca reintroducerea controalelor la granite se poate trasforma in "iesi si nu mai intri". Numai amintiti-va cu ordinul lui Trump. Pana in iunie e loc destul sa explodeze pulberea...In vara am dat o fuga pana in Germania. N-am avut nici o problema la iesit din nord spre sud insa la intoarcere m-au descusut la granita si a Danemarcei si a Suediei...Va dati seama ca la vara o sa am la intorcerea in Suedia un geamantan tare subtirel, ca nu stii ce le trece prin minte...Numai uitati-va la ce spune dar mai ales ce poate face turbatul de Erdogan cu robinetul de imigranti...
« Ultima Modificare: 15.Mar.2017, 12:37:15 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Lerua07

« Răspuns #11 : 15.Mar.2017, 02:19:49 a.m. »
Trist dar adevarat : toate statele incep sa apeleze tot mai mult la protectionism si sa devina reticente la emigranti !  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 28.Iun.2017, 10:06:49 p.m. »
Poate sunt eu pesimist ...sau doar ingrijorat. Planuiesc sa vin in tara in vara, mai apuc? Mi-am planuit deja traseul, mi-am luat biletele de ferry si mi-am arvunit cazarea....dar oi mai putea? Ca parca s-a umflat  in toti tarata, anul asta si in ultimii ani...!

Uite ca de venit ai putut. Sa vedem cum e cu intoarcerea.  :-))

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 28.Iun.2017, 10:09:12 p.m. »
Întâi să vedem cum suporta codul rosu de căldură.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #14 : 29.Iun.2017, 12:05:34 a.m. »
Salutari tuturor! Nemtii ne-au luat nemteste in primire la granita lor dar am trecut fara control, am numere suedeze. Apoi..nimic! Si asa a fost pana la granita noastra. La intorcere vom vedea, este foarte posibil sa fie ca la venire caci n-am vazut nicaieri filtre pe traseu cum am vazut anul trecut, de exemplu. Voi vedea ce-mi rezerva Austria...Oricum, acum e clar ca controalele la granita nu-l cauta pe Costica, ca e el mai sud-est-european...
Cat despre caldura, ca unul care am stratul izolator bine dezvoltat, beau lichide de ma sting...! Sambata ma balacesc in mare si continui inca o saptamana!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 31.Aug.2017, 07:44:14 p.m. »
Am zis sa postez aici, desi norii negri sunt prezenti cu preponderenta doar in estul UE.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 24.Sep.2017, 09:43:40 p.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline toma

« Răspuns #17 : 24.Sep.2017, 10:30:52 p.m. »
Nu, nu invatam. Ridicarea extremei drepte (ca si a celei stangi dealtfel) nu e deloc surprinzatoare in contextul actual european. Toate perioadele tulburi si dificile favorizeaza extremele. Cand majoritatii ii e bine totul decurge normal dar cand segmente semnimificative ca numar o duc rau sau sunt nemultumite...

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain