Autor Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective  (Citit de 12075 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Fiind vorba de revizii, desi putin off topic, am fost ieri cu masina firmei la revizie, reprezentanta de Dacia. Am lasat-o acolo cu aproape juma de rezervor si cand am luat-o era pe rosu, dar pe rosu ca nici pana la prima intersectie nu mi-ar fi ajuns. Am mers pe jos, benzinarie, canistra de 5 l, motorina si fuga inapoi. ....
   Incerc sa fiu la obiect si sa nu fiu off topic :
  De regula, aici in Bucuresti se practica foto la ceasuri cand se lasa masina in service mai mult timp si atunci se inlatura suspiciunea.
Daca acul ar fi fost la jumatate si la predare era in rezerva, pe rosu, cu foto facut, masina nu pleca din service, deci daca te-a furat, acum ai invatat lectia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

Mie la radacini mi a disparut din usa un patent multifunctional.

Am obs dupa 2..3 zile.

Stiam ca e acolo c l-am vazut cand am luat etuiul cu ochelarii de soare.

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Mak110

N.am patit nimic de genul asta si am avut masina in service.Nici eu nu găseam ceva obiecte dar era din cauza neamțului...Le.am gasit ulterior.
  • Suzuki Scross 2026 Luxus AT Allgrip Special Edition

Offline enicky

Fiind vorba de revizii, desi putin off topic, am fost ieri cu masina firmei la revizie, reprezentanta de Dacia.
  Fiind vorba de Dacia, care cred ca are cele mai multe service-uri in Bucuresti, se poate foarte bine schimba service-ul la viitoare interventie.

Contrar asteptarilor, Suzuki nu sta rau in Bucuresti, are cel putin sase service-uri disponibile, asa ca avem de unde alege.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip