Autor Subiect: Experiente in service-urile din Bucuresti, placute sau neplacute dar obiective  (Citit de 12073 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kellogs

Salut,

apa prin cutie ?... Costin ce a zis ?
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline dawicked

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Da si curgea pe la planetara. In final s-a desfacut toata cutia si era un semering interior parca...

Revin la intrebarea mea initiala, unde merg si eu masinuta pentru o verificare si schimbare cele necesare?

Multumesc
  • Swift 2008 1.3

Offline SPIRIDUSHU

Fiind vorba de revizii, desi putin off topic, am fost ieri cu masina firmei la revizie, reprezentanta de Dacia. Am lasat-o acolo cu aproape juma de rezervor si cand am luat-o era pe rosu, dar pe rosu ca nici pana la prima intersectie nu mi-ar fi ajuns. Am mers pe jos, benzinarie, canistra de 5 l, motorina si fuga inapoi.
I-am atras atentia celui de la front desk ca mi-au lucrat si la rezervor, el fiind mai tinerel asa ...n-a prins-o si zice : nu...doar revizia normala  :-)) cand i-am zis exact zice : a...asa ati adus-o ! Zic, cu acelasi nr de km am facut cam cat 170 km cu motorina pe loc. 
Acum revenind, apreciez ca acolo unde merg cu Suzuki la revizie intotdeauna ma pun sa specific cat am in rezervor si nr de km. Niciodata dar niciodata nu m-am gandit cat de util si corect este acest mic detaliu precizat. Deci, avand in vedere preturile la carburanti, va rog sa luat in calcul solicitarea acestui mic lucru la predarea masinii in service : nr de km si cat ai in rezervor. Nu era problema de cei 5-8 litri, cost total 150 de ron, canistra + motorina si vreo 2 ore aiurea din viata. Problema e de modus operandi si neplacere si lipsa asumarii de raspundere.
Apoi pe drum ma gandeam : daca ai sa zicem 10 masini / zi si tragi cam 5 litri de la fiecare ... scoti bine! Bine rau !
Si la mine s-a vazut ca a fost ala calic sau prost sau amandoua, dar daca ai rezervorul plin nici nu observi !
...si ca sa acord si prezumtia de nevinovatie si a mea de nebunie, putem spune ca poate chiar asa am adus-o, pe rosu cu autonomie 10-15km, desi era cam imposibil, nu poti sa anunti, sa spui ...ba, vezi ca n-ai cu ce sa pleci, ca doar esti service. Asta zic ptr ca n-am semnat la predare nimic si exista si suspiciunea mea ca am fost rau intentionat, dar am vazut si eu si sotia acelasi indicator de rezervor inainte de predare.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline ntire2000

Fiind vorba de revizii, desi putin off topic, am fost ieri cu masina firmei la revizie, reprezentanta de Dacia. Am lasat-o acolo cu aproape juma de rezervor si cand am luat-o era pe rosu, dar pe rosu ca nici pana la prima intersectie nu mi-ar fi ajuns. Am mers pe jos, benzinarie, canistra de 5 l, motorina si fuga inapoi.

Made in Romania, ce te miri?
Poti doar trai cu speranta ca au facut revizia pe bune.
Daca nu ma însel era pe aici un coleg caruia nu i s-a schimbat uleiul vreo 2 sau 3 revizii la rând, decât pe factura...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline SPIRIDUSHU

Cred ca am patit-o si eu 1 revizie faza cu uleiul, de atunci ma uit la joja sa vaz uleiul si da nu stii exact daca chiar schimba un filtru ceva... cred ca depinde foarte mult de ce are nevoie pe moment.
Sunt si service-uri cu oameni ok si corecti dar cred ca sunt si multe d'astea unde nu.

Offline ntire2000

Eu reviziile nu le mai fac demult în reprezentante.
Ma duc la niste "mosnegi" trecuti de 60 de ani lânga care stau jumatatea aia de ora cât schimba un ulei si un filtru.
Uleiul îl iau fix care-mi trebuie, filtrele originale de pe radacini.ro, iar manopera fix 150 de lei cu bacsis cu tot.

Filtrele de aer+habitaclu le schimb eu, ca nu-mi cade nimic daca fac un pic de miscare.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Cine are masina noua, e cam limitat in optiunile de a alege unde sa faca reviziile.

Eu as prefera sa gasesc o reprezentanta serioasa, la care sa ma duc constant. Nu ar fi esential doar pretul reviziilor...

Am o alta masina, alta marca, la care am decis sa merg doar la reprezentanta.
E scump, dar ma duc de placere si cu totata increderea ca vor face exact ce trebuie sa ma bazez pe masina.

Cam asa aveam parerea si despre Autonet, acum 10-14 ani, ca sunt seriosi, de incredere si stiu ce au de facut, nu imi bateam eu capul sa stiu ce e cu maisna.
Dar au inceput sa se cam "plictiseasca" si sa isi trateze clientii ca pe niste datornici buni de plata ...
Acum nu stiu cum mai sunt.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabineg

Offline SPIRIDUSHU

Nu e vorba de filtre, le pot schimba si eu acasa. Asta ar fi cea mai mica si mai ușoară operație.
Acolo ma duc ptr ca am diesel, are niște ani si necesita operații mai serioase la care nu m as baga, distribuții, curățări egr admisii, bujii, electronica , plus verificare de control. Te bazezi ca ei vad modelele astea mereu si cam stiu ce si cum cu ele.
Service ul la care merg cu Suzuki e reprezentanta si e ok in sensul ca e corect.
Voiam sa evidențiez ca de acum trebuie atentie si la combustibil si cea mai buna măsură este sa spui nr de km si cat e in rezervor la predare.
Acum știți cum e, omul sfinteste locul, ca doar nu firma fura din rezervor.
O piesa schimbata se vede, un surub scos si pus la loc se vede,  este responsabilitatea noastra sa verificam pentru ca unele lucruri pot fi pur si simplu uitate nu făcute intentionat.
Cu Dacia in cauza era obligat sa merg al reprezentanta întrucât e de la firma si nu merge altfel

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15061
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am mutat discuția unde-i este locul

Și eu am părăsit Autonet după vreo 12 ani. După ce-au plecat Radu Ilie și Sorin Marincu, a rămas un individ mai puțin orientat pe clienți. Și climatul s-a schimbat în rău după plecarea șefului de service, Ciprian Țîu.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: costin_bad, NicNic, SPIRIDUSHU

Offline Mak110

Eu reviziile le.am facut la Radacini pe Iuliu Maniu.Pot sta langa mecanic.Macar stiu sigur ca schimba uleiul.Nu a comentat nimeni ca de ce sunt acolo.Pe partea de service si daune jos pălăria.Cer acelasi mecanic cand merg la revizii.
  • Suzuki Scross 2026 Luxus AT Allgrip Special Edition