Autor Subiect: Amplasare RADARE pe diferite trasee  (Citit de 6620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Amplasare RADARE pe diferite trasee
« Răspuns #10 : 22.Feb.2010, 11:36:01 p.m. »
In 99.9% din cazuri, politia pune radare acolo unei este foarte probabila incalcarea vreunei restrictii de circulatie (vezi exemplul lui @adrian_r5). 

Nu pot sa uit de radaru' de pe E70 de la Şimian (un VW Vento visiniu) ... putin ii pasa politistului ca pe linga el trec carute ... niciodata n-am vazut sa opreasca vreuna ...
Si apropo de Vento asta, prin vara lu' 2008 si-a mutat locu'  parca la Tâmna ... in localitate, drum drept, neted ca in palma, marcaje rutiere ca la carte ... mergeam sub 60 km / h, in spatele meu un Cielo alb de Dolj si in zare parcat pe dreapta Vento din poveste. Si mergind noi asa ... in apropiere de o trecere de pietoni insotita de linie continua doljanu' din spatele meu se satura sa stea dupa mine si intra in depasire fara sa vada ca in masina visinie este nea organu. ... care nea organ, vigilent, il trage pe dreapta ... ce o fi discutat nu stiu, ca mi-am vazut de treba mea ...
« Ultima Modificare: 22.Feb.2010, 11:37:52 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 23.Feb.2010, 09:48:36 a.m. »
Am rugamintea sa ramanem strict la subiect si sa nu deviem in teme conexe ce tin de perceptia fiecaruia asupra politiei rutiere. Aceste postari nu fac decat sa incarce inutil topicul facand mai dificila gasirea informatiei utile si generand in acelasi timp discutii contradictorii ce pot cadea destul de usor (dupa cum s-a mai vazut si in alte randuri) in jigniri si atacuri la persoana.

De aceea va rog ca postarile sa fie ceva de genul:

Vazut ieri in jur de ora 17.30 un radar intre Sighisoara si Targu Mures in Balauseri amplasat in intersectia cu drumul spre Sovata.

Multumesc.

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 01.Mar.2011, 12:30:46 p.m. »
Radarele fixe Bucuresti Ploiesti nu mai functioneaza de ceva vreme.
 Pt cei care conduc mult prin tara... nu-i mai simplu sa va cumparati statie CB?? Eu de cate ori plec cu turismu imi iau CB-ul si nu am probleme. Intotdeauna am aflat de radarele mobile ,de controale etc. Nu trebuie sa te bagi in seama cu toti tiristii, ca sunt si multi nesimtiti.... tu ii intrebi de controale si iti vezi de drum.

Offline VAXXi

« Răspuns #13 : 01.Mar.2011, 01:17:02 p.m. »
Esti sigur de radarele fixe de pe DN1 ? eu tocmai alea intelesesem c-au ramas in functiune, celelalte din tara fiind dezactivate.

Atentie si cu statia, pana nu obtineti confirmare de liber pe minim 2 voci nu-i dati talpa; un prieten si-a luat amenda pe "liber colegu" emis taman de pe statia ... MCV-ului de la rutiera  :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #14 : 01.Mar.2011, 02:48:03 p.m. »
Si eu stiam ca radarele fixe de pe DN1 dintre Bucuresti si Predeal sunt singurele ramase in functiue. Mare grija.  :baston:

Offline bogdanb

« Răspuns #15 : 01.Mar.2011, 11:21:46 p.m. »
Poate n-or fi toate in functiune, dar eu in Noiembrie anul trecut mi-am luat amenda de la camera de la intrarea in Sinaia. Iar taica-meu si-a luat-o de la camera din Nistoresti  :baston:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Silfax

« Răspuns #16 : 01.Mar.2011, 11:51:16 p.m. »
Radarele fixe Bucuresti Ploiesti nu mai functioneaza de ceva vreme.

... este si asta o postare din gama "liber colegu' !" ? :)

Lasand gluma deoparte, pot spune ca nu mi-am achizitionat statie din doua motive: 1) trivialitatile impartite intre participantii la trafic (cele mai multe iesiri le fac cu familia); 2) trebuie sa stai cu urechea la ce se comunica, cu volumul de pe muzica dat la minim... iar solutia cu a tine permanent o casca intr-o ureche nu mi s-a parut comoda.

In rest pentru cei ce fac drumuri spre Iasi este bine sa o lase "moale" inca de la intrarea in localitatea Letcani (E583 intrarea dinspre Tg Frumos), sau intrarea in satul Poieni pe sensul dinspre Vaslui.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 15.Sep.2011, 06:34:55 p.m. »
Si tocmai am luat eu unul... Neinscriptionat, logan albastru, geamuri negre, pandaci in toata regula.

---
I am here:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #19 : 26.Mar.2015, 09:33:50 a.m. »
Citat
Vitezomanii sunt depistati de politie doar cu radare mobile. Ce risca soferii care incalca limitele impuse de lege?
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_40190/Vitezomanii-sunt-depistati-de-politie-doar-cu-radare-mobile-Ce-risca-soferii-care-incalca-limitele-impuse-de-lege.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!