Autor Subiect: Amplasare RADARE pe diferite trasee  (Citit de 6617 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Amplasare RADARE pe diferite trasee
« : 22.Feb.2010, 12:47:28 p.m. »
Uite, cu ajutorul lui @XTI, mi-a venit ideea asta (ca tot sunt eu stresata de radare...)
Sa trecem intr-un topic unde sunt amplasate frecvent radarele (fixe, sau unde stau de obicei masinile) pe diferite trasee.Toti avem anumite drumuri pe care le facem mai frecvent, si cam stim pe unde NU trebuie apasat pe acceleratie.
 Tocmai am discutat despre Bucuresti Targoviste pe jurnalul meu de bord.Il vom detalia si aici...
Ar mai fi Bucuresti-Bacau-Iasi, Bucuresti-Brasov, Bucuresti- Pitesti,Bucuresti-Sibiu, Bucuresti-Constanta, etc.Si nu numai legate de Bucuresti.

(Moderatorii vor spune ca nu sustin disciplina in trafic  :baston: )
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Amplasare RADARE pe diferite trasee
« Răspuns #1 : 22.Feb.2010, 12:51:56 p.m. »
Exista un astfel de topic  ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #2 : 22.Feb.2010, 01:06:00 p.m. »
Pai ... din ce vad eu este doar despre "Radare fixe" ... si ultima stire este din "July 30, 2009, 12:59:30 PM"  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #3 : 22.Feb.2010, 02:17:59 p.m. »

DN7 / DN71 - Bucureşti - Tărtăşeşti - Târgovişte

@XTI
- Tărtăşeşti - radare mobile, ambele sensuri
- Bâldana - radare mobile, ambele sensuri
- Ilfoveni - radare mobile, ambele sensuri
- Ulmi - radare mobile, ambele sensuri
@Suzika
-Tartasesti- 2 radare pe acelasi sens (T-B), si la intrare, si la iesire (duminica)

Offline >pexic<

« Răspuns #4 : 22.Feb.2010, 04:04:14 p.m. »
salut

-radarele mobile nu vor fi mereu in aceeasi zona
-sunt de acord cu cristi , exista deja topic pt asta, daca nu s-a mai postat de mult pe acel topic nu inseamna ca trebuie sa facem altul ;)
-mai bine mergem regulamentar si astfel avem grija si de viata noastra si de a altora  :angel:

bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #5 : 22.Feb.2010, 04:54:18 p.m. »
duminica de la buzau spre bucuresti E85 cred ca am vazut radar in fiecare comuna (cat si mobile intre comune), cred ca s-au pus pe treaba :D ... au cam ramas fara bani

Offline adrian_r5

« Răspuns #6 : 22.Feb.2010, 05:21:00 p.m. »
-radarele mobile nu vor fi mereu in aceeasi zona-
-mai bine mergem regulamentar si astfel avem grija si de viata noastra si de a altora   

Chiar daca sint mobile ... sint anumite zone unde mai tot timpu' vezi cite un radar din asta  :baston:

In ceea ce priveste mersu' regulamentar ... ce sa zic ... uneori e cam greu ... De ex. exact cu 3 saptamini in urma mergeam spre Iasi ... la iesirea din Reghin detectoru' incepe sa piuie (aveam undeva intre 50 si 60 km / h) ... iau picioru de pe acceleratie ... o las mai moale cam intre 40 si 50 vreo citeva sute de metri pina la iesirea din localitate cind surpriza - linga semnul de iesire din oras mai era un semn cu drum denivelat iar sub el un semn cu limitare de viteza la 10 (zece) km / h ... (imi pare rau ca n-am facut o poza in care sa se vada detectoru', semnu' de limitare a vitezei si in zare masina politiei) ... m-am tirit pina ce am trecut de radar cu vreo 20 - 30 km / h si pina la parcarea unde era politia drumu' era cit de cit ok, se putea merge lejer cu 70 km / h ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #7 : 22.Feb.2010, 05:36:42 p.m. »
Paradoxal, radarele mobile sunt mereu cam in aceeasi zona, sau maxim in raza urmatoarei localitati.
Nu sunt nici inconstienta, nici nu reprezint un pericol pentru cei din jur- oameni, catei, purcei, gaini, mate,soareci si ce-or mai iesi in strada.Imi doresc ca toti oamenii sa aiba grija de viata celor din jur asa cum o fac eu- si nu numai in trafic.

Atata timp cat in anumite zone exista limitarea la 70km/ora, gasesc ca si in altele, ar putea sa fie macar 60. Nu vreau sa ma "pun" cu legislatia, nu intentionez sa merg cu 100 prin localitati.Dar nici sa dorm in 99% din ele, si cand trec pe langa vreo "ulita"(cum e cea de la Rm Sarat), sa iau amenda pentru ca am 61km/ora.

Am vrut sa fie un topic nou, pentru ca acela era clar pentru radarele fixe.Si nicidecum nu gasisem in el precizarile pe care le cautam.Mi-e absolut indiferent in ce topic imi voi gasi raspunsurile la intrebari, imi doresc doar sa le gasesc: clare, concise, nu cu trimitere in alte zeci de pagini, din care eventual nu inteleg nimic.Nu facem aici un concurs de deschis topicuri sau de cine anume are dreptate.Si nici nu supunem la vot ceva.

La Europa FM exista chiar emisiuni in care "ascultatorii" anunta pe unde sunt amplasate radarele(mobile).Nu i-a dat nimeni in judecata pana acum- si nici nu ii va da.Nu vad de ce nu as putea afla lucrurile astea( macar orientativ, inainte sa plec la un drum) de aici, de la mine de "acasa", de pe forumul meu (cum imi place mie sa spun, cand il laud la altii ), de la suzukistii mei (cum va spun eu voua)

Am voie(sau credeam ca am), ca membru al forumului, sa imi exprim un punct de vedere(corect, gresit, cum o fi el), sa cer informatii intr-o anumita privinta, atata timp cat asta nu contravine regulamentului(pe care l-am tot citit).Cu alte cuvinte,vorba celebrului nostru "lingvist"(citat astazi de @lucianer), "si-ntr-un pom daca ma puneti, eu tot am sa vorbesc!", chiar daca in alte locuri.

Offline >pexic<

« Răspuns #8 : 22.Feb.2010, 07:39:45 p.m. »
buna

ceea ce am vrut sa spun, acum cu alte cuvinte:

1. daca tot avem un topic de "radare fixe" il putem folosi pe acela si pt radarele "mobile", tocmai ca sa nu imprastiem acelasi soi de info prin mai multe locuri de pe forum.
2. politia pune (sau ar trebui sa puna) radarele in locurile unde au avut loc multe accidente cauzate de viteza in principal.
3. politia face public (si pe la europaFM) locurile in care se afla radarele mobile in anumite zile/ore, nu e nimic secret aici.
4. apreciez persoanele care constientizeza cat de bine pt toti este "conducerea preventiva"

P.S - 5. "ulitele" de pe langa Rm. Sarat imi sunt foarte dragi si nu accept nici cel mai mic apropos rautacios la adresa lor  :->
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline bogdanb

« Răspuns #9 : 22.Feb.2010, 09:50:11 p.m. »
Maestre Pexic, cu toata consideratia pe care ti-o port, te cotnrazic: Politia NU pune radare "in locurile unde au avut loc multe accidente cauzate de viteza in principal." Nici pe departe!
In 99.9% din cazuri, politia pune radare acolo unei este foarte probabila incalcarea vreunei restrictii de circulatie (vezi exemplul lui @adrian_r5).  Si atunci, daca ei stau la japca, noi de ce sa nu luam masuri de dejucare?
Ii dau dreptate si lui @Suzika, sunt zeci de localitati care incep cu 5 km de camp unde nu vezi nici tipenie, dar trebuie sa mergi cu 50km/h ca de, e localitate!  (:|
Eu recunosc si nu imi este in nici un fel rusine: avertizez cu farurile pe participantii la trafic asupra oricarui echipaj suspect pe care il vad. Si mi-as dori ca toti ceilalti sa procedeze la fel.
In fond, daca acest gest te face sa devii mai atent la trafic, este deja o masura de conduita preventiva, deci foarte utila  :good:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)