M-am uitat mai bine pe ulei, si avand in vedere provenienta fiat si nr de km, magnatec diesel pare potrivit pt motorul tau, si chiar de ar fi fost mai nepotrivit tot nu trebuia sa bata motorul cu el la rece.
Nu am o marca preferata, iar ce pun eu de regula in masini nu e indicat pt a ta. Dar daca vrei sa pui alt ulei, incearca si un 5w30 C3, si f important ia-l dintr-o sursa de incredere, si sa fie in termen. Uleiul expira in 3-5 ani depozitat in conditii OPTIME, cum tu nu ai de unde sa cunosti conditiile de depozitare trebuie sa presupui ca au fost severe, si sa nu cumperi ulei mai vechi de 1 an sub nici o forma. Fie magazinul e fantoma, fie uleiul e un ulei prost care nu se cauta...fie totul e legit dar a stat atat pe raft ca nu mai e omogen.
WOW, acum vad ca ai descoperit ca e prea mult. Ia un furtun si o seringa babana de la un cabinet veterniar, pune furtunul langa joja si taie-l pe masura jojei pana la gradatia maxim, a.i atunci cand il bagi pe tubul jojei sa aspire doar uleiul care e peste maxim.