Salutare!
Scuze pentru intarziere...dar cu serviciul asta...nu mai apuc sa fac nimik!
Problema la masinuta mea...era unul dintre pinioanele vitezei a 5-a! Din 2007 de cand am cumparat masina....in treapta a 5-a..se auzea un zgomot ciudat......iar persoana de la care am luat-o mi-a spus ca asa a luat si el masina....a fost si cu ea la service...si ca nu ar avea nimik..sa merg fara probleme!!! Nicidecum ...nu a fost asa! In timp, unul din cele 2 pinioane (fiindca asa cum spuneam sunt 2 la viteza a 5-a)...s-a dus de tot...si a inceput sa huruie tare rau! Asa ca ....de 1 an de zile eu nu mai merg cu viteza a 5-a!
Gasisem cutie la dezmembrari...cam departe de mine..ce e drept...dar trebuia sa fac la un fel! ....si cineva m-a sfatuit sa desfac doar capacul la cutie....viteza a 5-a nu este in cutie...ci in capac...si nu mai este nevoie sa desfac cutia!!! Si asa a fost! Insa apucasem sa dau jos cutia..... Nu am mai desfacut decat capacul de la ea....pinionul nu mai avea nici un dinte intreg, era facut praf!...Ciudat este...ca nu s-a uzat si celalalt pe care il angrena...si nici nu se vedea uzura pe el! IN fine....am cumparat pinion nou..de la reprezentanta....si merge perfect acum! Se aude un mic suierat...am inteles ca este normal si o sa dispara in timp...daca le cumparam pe amandoua noi...nu se auzea nimik...dar asa...unul este nou..iar celalalt mai vechi si datorita diferentiei dintre ele...se aude suieratul acesta (oricum...nu e deranjant)!
Cred ca i-a lipsit putin viteza a 5-a...ca fuge acum ..de mananca asfaltul!!!

..in rest nici o problema cu ea...merge perfect!!!...