Autor Subiect: Stop Spoiler Spate Swift  (Citit de 1840 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline despada

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 257
  • Gen: Bărbat
Stop Spoiler Spate Swift
« : 23.Iul.2013, 06:19:29 p.m. »
Buna ziua ,

Am citit pe forum cat m-au dus nervii , am dat si search si apoi m-am gandit sa scriu un topic nou .

Am o nedumerire .
Stopul de pe spate din spoiler , jos ,  la Swiftul meu nu se aprinde . Habar nu am de s-a aprins de cand am luat Swiftul ... nasol stiu cum suna .. Am avut o problema pe spate si spoilerul mi-a fost odata schimbat .....recent m-am uitat pe dedesubt sa vad ce papuci cum sunt cuplati si cu ajutorul vostru sper sa clarific partial ce e pe acolo .

Stopul e de frana zic eu , fiindca imi intra 3 fire in spoiler (masa si restul 2 functii , pozitiile pe numar si probabil frana pe stopul de jos )

Am verificat becul (ok) , conexiunea  papuc in spoiler nu are curent .
S-ar parea ca alimentarea vine prin partea dreapta pe sub mocheta presata unde e becul de portbagaj .

Ma gandesc sa nu fie vreo chestie uitata ....si de-aia sa nu am curent pe firele alea .

O solutie ar fi sa trag de pe cablul de spate dreapta -frana conexiune la stopul de spoiler .
Fiindca nu aduc consumator in plus iar becul din spoiler era oricum alimentat de pe partea dreapta , ma astept sa nu incarc aiurea cu 21w o alta linie de 21w ...cam de asta mi-ar fi teama .

Orice indiciu scurt pe tema care ma "incearca" e binevenit .

(Pare simplu dar sa o iau din bec spre baterie cu mav-ul  :D prin toate conexiunile cu banda de izolatie ...mi se pare o chestie anevoioasa si prefer sa cer ajutor  >:D< )

Offline rexkrokiDAU

Re: Stop Spoiler Spate Swift
« Răspuns #1 : 23.Iul.2013, 07:19:51 p.m. »
.
Stopul de pe spate din spoiler , jos ,  la Swiftul meu nu se aprinde .
...
Stopul e de frana zic eu , fiindca imi intra 3 fire in spoiler (masa si restul 2 functii , pozitiile pe numar si probabil frana pe stopul de jos )

E vorba cumva de stopul din bara spate de sub numar? Daca da, ala nu cred ca e de frana ci e stopul de ceata.

Offline despada

• Sr. Member
« Răspuns #2 : 23.Iul.2013, 10:09:15 p.m. »
Multumesc !  >:D<

Merge probabil cand o sa am montate proiectoare in fata ..sau cine stie .

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 23.Iul.2013, 10:25:39 p.m. »
In mod normal nu are legatura cu proiectoarele de ceata din fata, trebuie sa functioneze independent de acestea.

Nu ai pe maneta de unde aprinzi luminile inca un inel ca in poza de mai jos? Poza e de la noul Swift dar trebuie sa fie ceva asemanator.  Butonul pentru proiectoarele de ceata se vede in aceiasi poza, al doilea din stanga, jos pe bord.  :)

Offline despada

• Sr. Member
« Răspuns #4 : 23.Iul.2013, 11:12:35 p.m. »
 :good:

Merge !

Dupa 4 ani in care nu m-a interesat de stopul acela ....

Sper ca nu sunt singurul care nu stie cum se aprinde stopul acela ... ca e cam nasol  :">