Autor Subiect: P2122 - Throttle/Pedal Position Sensor/Switch "D" Circuit Low Input  (Citit de 3804 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dreamhakeem

Re: P2122 - Throttle/Pedal Position Sensor/Switch "D" Circuit Low Input
« Răspuns #10 : 12.Iun.2012, 02:43:16 p.m. »
Eu zic sa scoti de pe acum cablu' de la CC din mufa de la pedala de acceleratie si sa mergi o vreme asa ... ca sa stii clar care e situatia (sa elimini una din necunoscute).
Ai cum sa-mi pui si o poza te rog sa nu fac vreo prostie?
Have an apple. It's good for you.

Offline dreamhakeem

« Răspuns #11 : 13.Iun.2012, 10:39:41 p.m. »
de 3 zile merge ok masinuta. la prima eroare o sa vorbesc cu baietii de la service sa-mi decupleze cc-ul, ca sa elimin aceasta necunoscuta.

Offline dreamhakeem

« Răspuns #12 : 20.Iun.2012, 03:41:24 p.m. »
Mi-au decuplat azi cruise control-ul. M-au mai si luat pe sus ca nu mai e masina in garantie ca am umblat la partea electrica. Le-am zis ca o sa le duc factura cu montajul de la autonet. Sa vedem cum merge masina in continuare. De obicei nu tinea mai mult de 4-5 zile. Va tin la curent. Si multumesc pentru sfaturi.

Offline dreamhakeem

« Răspuns #13 : 02.Iul.2012, 11:03:48 a.m. »
Ai avut dreptate miocrl. CC-ul a fost cauza erorilor. Merg de aproape 2 saptamani acum fara probleme. Poti sa ma indrumi acum mai departe ce pot sa fac sa-l repar. O sa-i dau un telefon dupa-amiaza si lui Cristi sa vad ce-mi spune si el. Multumesc pentru ajutor inca o data.