0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
O problema asemanatoare am avut cu o Solenza. ... masina are mai multe trasee de masa...
Am dus masina la Doly s-o testez dar, din pacate, n-a iesit nimic in neregula la test. Sau din fericire. Nu stiu nici eu daca e de bine sau nu. Voi vedea in continuare. Domnul de acolo mi-a zis sa verific toate firele de la alternator,sa fie prinse bine,sa verific firele de masa ,la fel sa fie bine prinse,bornele de la acumulator...etc,din astea...nu stiu daca e un sfat competent sau doar asa ca sa-mi spuna ceva.M-a mai intrebat si ce benzina pun ,sa nu fie din cauza benzinei o intrerupere in pompa de benzina...Cam atat!
Tu acolo ai nimerit , aia habar nu au sa umble cu testerul Sa nu intrați cu mașina la Suzuki DOLY , ăștia va fura de va rup , iar dacă lași la reparat mașina ai toate șansele să-ți înlocuiască o piesa buna cu una stricata . Ăștia s-au milogit sa fie reprezentanți de SUZUKI , altfel dădeau faliment cu bețivanii aia de mecanici .P.S. Am observat ca acum intra pe forum și domnișoara Anca CHELARU care se ocupa de vânzări la DOLY , și încearcă sa acopere supărarea celor care au avut ghinionul în a le trece pragul . tare o mai doare când o cearta tăticul .