Autor Subiect: Curatarea capacelor rotilor  (Citit de 3123 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: Curatarea capacelor rotilor
« Răspuns #10 : 01.Mar.2015, 09:55:58 p.m. »
Figura cu biocarpetul am vazut la niste colegi mai in vara lui 2014 . Au iesit scaunele tare fain dar , trebuie sa fie cald afara sa se usuce asa ca mai amina operatiunea . Nici ei nu aveau pete de scos din scaune dar, le-a curatat destul de bine biocarpetul . Le-au curatat tot datorita prafului si a frecusului pe scaun ca , nu au avut huse .  :) Pentru capace de roti vezi ca este plin pamintul de substante cu pulverizatoare la sticle de plastic ,pulverizezi pe capace si jante , lasi sa atace putin murdaria si apoi pui jetul cu presiune pe ele . Le spala neaparat . :)
« Ultima Modificare: 01.Mar.2015, 10:10:46 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline BXXENL

« Răspuns #11 : 02.Mar.2015, 11:34:06 a.m. »
Nici eu nu fac asta sa scot pete, interioarele sunt colorate si fara intretinere periodica arata trist. Folosesc produse pt covoare pt ca tapiseria auto n-o poti clati  cum ai face cu o bucata de material textil oarecare, si samponul pt covoare e numai bun, ca nici pe alea nu le clatesti balamuc.

Poti apela si la profesionsti si sa vina cineva cu un asiprator cu injectie extractie (gen rug doctor), ala chiar iti scoate toata mizeria din tapiserie. Dai un ban si stii o treaba.
  • SX4 1.5
Alex

Offline fireburn

« Răspuns #12 : 02.Mar.2015, 02:19:14 p.m. »
Pe mine m-au costat scaunele fata 50 RON, curatat cu aspirator injectie-extractie, si a durat cam o ora si jumatate cu tot cu uscat.
Ca sa fiu eu impacat am deschis si incalzirea in scaune, pentru o uscare completa.