Autor Subiect: Soveja  (Citit de 4866 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cipi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Bărbat
Re: Soveja
« Răspuns #20 : 04.Iun.2010, 04:19:35 p.m. »
Braila-Focsani-Lepsa se poate face cu orice masina...e bun drumul
SX4 1.6 GS ESP 4x4 120 HP

Offline hugbear

« Răspuns #21 : 04.Iun.2010, 08:06:32 p.m. »
Nu se pune problema sa nu treaca masina sau sa "dea in nas". Nasol e faptul ca-s gauri dese si cu marginea abrupta (cum e pe la decopertarile asfaltice) si tre' sa mergi incet, sa le ocolesti si-ti cam vine acru... Cum ziceam, asta e doar intre Lepsa si Tulnici, dupa Tulnici drumul e OK.

Am facut pe la inceputul lui Mai un dus-intors Gl-Bv si-am luat-o pe la Lepsa/Gresu/Ojdula in ambele sensuri.

In poza de mai jos se vede starea asfaltului. E facuta la cativa kilometri dupa zona de pamant/macadam de care-ti vorbeam, de la iesirea din Ojdula catre Gresu. Cu Loganul n-ai nici un stres pe acolo. Ca o chestie hazlie, pe  zona aia denivelarile sunt "rotunde"; e chiar o placere sa mergi pe acolo (zici ca "te dai in barci"), mai ales ca pe sensul spre Brasov (la dus) eu tocmai iesisem de pe zona Tulnici-Lepsa... :)

« Ultima Modificare: 04.Iun.2010, 08:08:03 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #22 : 04.Iun.2010, 11:37:55 p.m. »
Multumesc pentru lamuriri. Ma duc amine pe acolo :)
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline hugbear

« Răspuns #23 : 05.Iun.2010, 11:16:30 a.m. »
Drum bun si distractie placuta! Cand te intorci fa un update la starea drumului... ;)

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #24 : 02.Sep.2010, 10:21:12 p.m. »
Din ce am inteles de la un amic ce a fost saptamana asta prin zona (Bv-Lepsa-Gl), intre Ojdula si Gresu bunatatea de asfalt proaspat a fost rupt in cateva zone de ultimele ploi. Se circula, dar trebe atentie la surpari. Aviz amatorilor.