@Laurentiu - Bratele au 3 puncte, 2 bucse si un pivot. Cele 2 bucse sunt una orizontala si una verticala(fixarea pe jug).
Surubul de fixare al bucsei verticale este ceva mai lung. Cand am schimbat bratele am realizat ca cine le schimbase anterior a pus gresit suruburile.La bucsa orizontala era prea lung, iar la cea verticala abia prindea 4-5 filete. Am presupus ca strangerea insuficienta de la bucsa verticala genereaza problemele...am pus suruburile corect, brate noi.....din pacate...degeaba.
O sa incerc sa schimb din nou bucsele la bara stabilizatoare cu alt producator, o sa dau cu vaselina siliconica la montaj si vedem mai departe.
Multam fain de info. Eu n-am schimbat niciodata bratele asa ca informatia imi va fi de folos.
In ceea ce priveste scirtiitul, ca sa nu umbli orbeste , eu zic ca ar fi bine sa faci o emulsie de apa cu sapun (asa cum se incearca rasuflarea la gaze) si sa pulverizezi folosind o sticla gen spalare geamuri intii pe o bucsa de la bara antiruliu (eu acolo inclin sa cred ca e buba), dupa are sa pleci intr-o cursa scurta. Daca scirtiitul dispare, acolo trebuie incercat ceva (surplus de cauciuc, suruburi ceva mai scurte ca sa stringa mai bine semicolierul). Si la mine sciirtie iarna cind temperaturile exterioare scad si metalul se contracta. Pulverizezi cu emulsie la fiecare element ce ti se pare suspect si apoi, tot pentru fiecare faci cite o cursa de proba. Ar fi bine sa nu ai scut metalic sub baie si motor.
O zi buna si spor la treaba!!!