Autor Subiect: URGENT:Roata dreapta spate BLOCATA  (Citit de 4954 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dragos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
  • Gen: Bărbat
Re: URGENT:Roata dreapta spate BLOCATA
« Răspuns #10 : 29.Mai.2012, 12:15:21 a.m. »
s-a rupt arcul care tine sabotii in tensiune. arc care nu e dat in schema de mai sus.
Am un ignis din 2004. DDiS. Nu stiu ce Ignis ai tu, dar mai mult ca sigur ai acelasi sistem de franare pe spate.
Arculetele din poza de mai sus nu exista. e un singur arc, facut din otel, are forma unei potcoave...
Mie mi s-a rupt acum 2 ani in timpul unor "manevre" pe zapada. Am cautat dar nu am gasit asa ceva de schimb, iar ce am gasit nu se potrivea.
Mecanicul meu mi-a sudat arcul respectiv iar de 2 ani nu a mai avut nici o problema. ("manevrele" pe zapada si asfalt uscat nu s-au oprit)
Daca te ajuta cu ceva, te pot pune in legatura cu el pentru dat jos roata, desfacut tamburul si vazut ce e inauntru. mai departe procedezi cum crezi. Eu am ales varianta cu sudatul arcului pentru ca nu am gasit altul nou de pus in schimb.  

L.E. : Caut manualul de service si poze de la reparatie dar va dura un pic pentru ca nu le am aproape.
« Ultima Modificare: 29.Mai.2012, 12:18:15 a.m. de Dragos »
GV 1.9  Ignis 1.3
Diesel powered Japs

Online LeonardSZK

« Răspuns #11 : 29.Mai.2012, 07:59:59 a.m. »
Poate te ajuta asta:

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline bulixu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #12 : 29.Mai.2012, 04:04:27 p.m. »
Mersi mult ... Ai dreptate .. s-a rupt arcul acela si din cauza asta s-a blocat ... Am fost cu ea la un service,dar din pacate nu am putut sa fac poze sa le postez aici .... Arcul l-am luat de la reprezentanta suzuki (cam 35 RON) ... Problema e ca sabotii astia noi mi-au ridicat nivelul lichidului de frana peste maxim ? .. Este vre-o problema... se forteaza pompa sau ceva de genu ? ...
In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere!

Offline danker

« Răspuns #13 : 29.Mai.2012, 04:13:31 p.m. »
-Scoate si tu cu o seringa sa ramana intre indicatori, ai grija ca lichidul de frana ataca vopseaua, diverse cauciucuri, dupa ce faci operatiunea dai cu apa pe unde a curs, stergi...
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline bulixu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #14 : 29.Mai.2012, 04:31:08 p.m. »
Asta cred ca am sa fac ...
In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere!

Online LeonardSZK

« Răspuns #15 : 29.Mai.2012, 08:47:02 p.m. »
Este normal, acelasi lucru se intampla si cand schimbi placutele de frana. Ferodou mai gros in carne => piston dat inapoi, lichidul revine in rezervor.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 30.Mai.2012, 10:51:29 a.m. »
Ferodou mai gros in carne => piston dat inapoi, lichidul revine in rezervor.
........ iar surplusul completat ulterior, devine un exces.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!