Autor Subiect: URGENT:Roata dreapta spate BLOCATA  (Citit de 4951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bulixu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
URGENT:Roata dreapta spate BLOCATA
« : 23.Mai.2012, 02:49:57 p.m. »
Poate sa imi spuna cineva la ce pot sa ma astept ca ar trebui sa schimb in situatia in care roata dreapta spate este blocata?
Am lasat-o o noapte cu frana de mana trasa ,dupa o zi de mers prin ploaie.Tin sa precizez ca dupa apasari repetate a franei de picior roata se deblocheaza si poate merge in fata,insa cand merg in spate se blocheaza iar.Stiti un mecanic sau o persoana din bucuresti(contra cost bineinteles) care s-ar pricepe sa se uite la ea putin sa imi spuna macar ce piese trebuie sa cumpar.Multumesc!
In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere!

Offline BXXENL

Re: URGENT:Roata dreapta spate BLOCATA
« Răspuns #1 : 23.Mai.2012, 03:20:45 p.m. »
Pai in cel mai rau caz trebuie sa schimbi sabotii si kitul de montaj al sabotilor. Tamburul se rectifica daca ramane lipit material de pe sabot pe el, nu e nevoie sa-l schimbi si pe ala.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bulixu

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 23.Mai.2012, 03:31:59 p.m. »
Sabotii de spate stiu ce sunt si cam cat m-ar ajunge ... dar kitul de montaj al sabotilor ... :dknw: nu prea am habar ce este .. poti sa imi explici te rog .. si cam pe la ce pret se invarte ?

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 23.Mai.2012, 03:43:48 p.m. »

Intra pe webshop la unix sau orice alt magazin online de piese, si vezi. De la ate kitul e ~100 ron.
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14837
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 23.Mai.2012, 04:30:03 p.m. »
Citeste si topicul asta
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bulixu

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 23.Mai.2012, 06:51:42 p.m. »
Mersi am facut deja comandă doar de saboti si or să vina vineri.Tot atunci am sa ma pun sa o desfac si sa vad ce este de schimbat .. am tot cautat niste tutoriale pe net despre cum se schimba sabotii si cred ca am sa-mi bag eu nasul pe acolo tinanad cont ca nu pot sa misc masina(si nu imi convine sa dau 100 la trailer) + 50-80 ron la mecanic ... Daca as gasi un mecanic sa vina sa mi le schimbe acasa cu 100-120 as apela la el da nu stiu pe nimeni in bucuresti din pacate :( ... Revin vineri cu ce am facut si poate niste poze ;) O zi buna

Offline bulixu

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 26.Mai.2012, 09:25:38 p.m. »
Am gasit un "mecanic" care a venit la mine .. si s-a pus pe treaba ... pe langa faptul ca daca nu ii ziceam eu scăpa masina de pe cric mi-a indoit niste chestii pe la tambur incercand sa il scoata si ma intreba pe mine unde este surubul de la butucul rotii ... iar cand i-am spus ca daca stiam si eu unde e nu il mai chemam pe el s-a atacat super tare :)) .. ma rog ... poate cineva sa imi explice sau sa imi trimita un tutorial despre cum se schimba sabotii la suzuki ignis ? Eu am gasit un tutorial pt logan ...dar nu seamana deloc ....

Offline adrian_r5

« Răspuns #7 : 27.Mai.2012, 12:56:06 a.m. »
sa imi trimita un tutorial despre cum se schimba sabotii la suzuki ignis 
Ti-am trimis manualul de service ... poate te ajuta  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #8 : 27.Mai.2012, 12:11:02 p.m. »

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bulixu

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 27.Mai.2012, 12:12:56 p.m. »
Mersi mult ... chiar am cautat manualul asta de service da nu il gaseam nicaieri ... Cum rezolv problema va anunt ca sa stie si altii pe viitor cum se face ..