Autor Subiect: Port USB inactiv (?)  (Citit de 3213 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DragosP

Port USB inactiv (?)
« : 16.Ian.2020, 08:23:53 p.m. »
Pe scurt povestea e urmatoarea: cand am cumparat masina nu am luat si card de navigatie si am folosit portul respectiv pentru a asculta muzica de pe un card SD. Intre timp am cumparat un card de navigatie pe care bine inteles l-am introdus in portul respectiv iar vechiul card prin intermediul unui adaptor l-am cuplat la portul USB din cotiera insa sistemul de infotaiment aparent nu il recunoaste. Am folosit un stick usb pe care il folosesc de rutina pe alta masina si din nou nu e recunoscut. A mai patit cineva asa ceva? Mai exista vreun alt port USB?
  • SX-4 S-cross

Offline florin301975

Re: Port USB inactiv (?)
« Răspuns #1 : 16.Ian.2020, 08:44:12 p.m. »
Salut. Trebuie sa il formatezi in fat 32 ca sa functioneze.

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #2 : 17.Ian.2020, 10:08:00 a.m. »
 Cardul de navigatie, nu se introduce in unitatea multimedia? Are o fanta, sus.  :-?
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline dthem

« Răspuns #3 : 17.Ian.2020, 10:33:54 a.m. »
Cardul de navigatie, nu se introduce in unitatea multimedia? Are o fanta, sus.  :-?
Acolo l-a si introdus, dupa cum scrie. Omul acum incearca sa conecteze cardul cu muzica printr-un adaptor micro sd to usb. Florin are dreptate, trebuie sa ai cardul in format fat32 din pacate. Daca nici asa nu merge, ai o problema la mufa USB care este de cea mai proasta calitate posibila in industrie. Daca problema e acolo intr-adevar, forteaza la maxim schimbarea ei pe garantie.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #4 : 17.Ian.2020, 11:23:28 a.m. »
Am citit in fuga si am inteles aiurea!  :P
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline DragosP

« Răspuns #5 : 19.Ian.2020, 02:32:01 p.m. »
Am incercat mai multe carduri (toate formatate FAT32), unele merg altele nu, oricum e mai bine decat nimic. Mutumesc pentru ajutor.
  • SX-4 S-cross

Offline Cristi B

« Răspuns #6 : 18.Ian.2021, 04:32:21 p.m. »
Salut.
Am o vitara 1.4 din 2019 și de ceva timp am remarcat ca portul USB face figuri. Mai concret, se dezactivează stick ul ce l folosesc. Inițial am crezut ca e stick ul dar  și când conectez telefonul pt android auto face la fel. Merge 10 20 de minute și se dezactivează dintr o data.
Ati mai pățit careva de astea? Ma întreb ce o fi având? Vreo siguranță, vreo conexiune?
Merci.
  • Viatara 2019

Offline dthem

« Răspuns #7 : 18.Ian.2021, 04:45:35 p.m. »
Citeste aici https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9941.0

Problema nu e specifica la s-cross.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019