Autor Subiect: Protectii prag portiera.  (Citit de 6107 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Protectii prag portiera.
« Răspuns #10 : 05.Aug.2011, 01:49:25 p.m. »
trebuie dat doar cu un lac sanatos in mai multe straturi sau sa folosesti ceara de calitate buna si foarte des.

Offline bulibasha

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
  • "To da bi da best!"
« Răspuns #11 : 10.Mai.2012, 08:10:47 p.m. »
Asculta-o pe Trixi... Esti printre norocosii ca pot merge repede sa-i aplice un strat de lac profi. Nu are sa-ti para rau, doar daca nu o faci. Toti suntem patiti!.
A mea este 2008 si se ia vopseaua cand bate vantul! Japonezele in special sunt varza la vopsea! Altfel, masina buna in majoritatea timpului :D ...

Ontopic: http://www.ebay.com/itm/New-304-Stainless-Door-Sill-Scuff-Plate-Fr-Suzuki-Swift-2005-06-07-08-09-10-2011-/290702286312?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item43af34dde8&vxp=mtr#ht_3389wt_1396

Bafta!

Offline allex010

« Răspuns #12 : 16.Mai.2012, 10:49:45 p.m. »
Ca sa-ti treaca supararea pana mai trece un an/doi (cand nu o sa-ti mai pese de zgaraieturi) gandeste-te ca ceea ce conteaza la o masina este ceea ce o tine in miscare: inima si membrele (motorul si partea mecanica). Caroseria este ca  o haina pe care o poti schimba sau petici.
Cu ce te ajuta sa ai o haina frumoasa daca mergi in carje?
SS 1.3 GS, negru

Offline bogogica

« Răspuns #13 : 17.Mai.2012, 08:29:07 p.m. »
Ca sa-ti treaca supararea pana mai trece un an/doi (cand nu o sa-ti mai pese de zgaraieturi) gandeste-te ca ceea ce conteaza la o masina este ceea ce o tine in miscare: inima si membrele (motorul si partea mecanica). Caroseria este ca  o haina pe care o poti schimba sau petici.
Cu ce te ajuta sa ai o haina frumoasa daca mergi in carje?
Ce va mai place sa vedeti doar partea plina a paharului.... De ce nu recunoasteti "barbateste"ca masinile astea au destul de multe parti proaste sau sensibile?
"...membrele"...cum ar fi caseta de directie care tine muuuult rau, aproape 10.000 km !?!
cosmin este printre putinii care recunoaste ca este dezamagit si este si destul de barbat incat sa incerce sa scape de ea cat mai poate pentru a nu iesi in paguba prea rau
trebuie dat doar cu un lac sanatos in mai multe straturi sau sa folosesti ceara de calitate buna si foarte des.
Pai de ce oare isi mai cumpara omu' masina noua?...daca nu pentru a nu fi nevoit sa bage bani in intretinerea ei....

Offline allex010

« Răspuns #14 : 17.Mai.2012, 09:16:05 p.m. »
Offtopic:
Azi am trecut de pragul de 104000 km si nu am avut nici o problema cu caseta de directie.  :-/
Singura problema la Swiftul meu, care nu cred ca tine de consumabile, a fost senzorul de viteza care a cedat dupa 90000 km.
"Barbateste" recunosc ca am ales raul cel mai mic din variantele de rele pe care le aveam de ales in bugetul alocat cand am luat masina.
Ontopic: Vroiam sa zugravesc situatia lui Doru_Neo dintr-o perspectiva mai putin pesimista. Si partea plina a paharului este argumentul principal.
SS 1.3 GS, negru

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #15 : 17.Mai.2012, 11:55:10 p.m. »
Recunosc "barbateste" : este o masina de r@hat.

Am compus un post aproape 40 de minute in care am incercat sa explic faptul ca intr-adevar si swiftul are dezavantaje, dar asta nu inseamna ca alte marci ar fi mai perfecte dar sunt constienta ca fiecare vede doar ceea ce vrea sa vada. Marele grup VAG are piese la fel de importante ca si directia la swift, confectionate din plastic in loc de metal din anul 2007 incoace, garantate pana la 30.000km.

Problema cu directia a aparut doar la modelele 2007+, banuiesc ca este lesne de inteles care este motivul. Sincer recunosc ca nu mi-as da swiftul 2005 nici  pentru 10buc de swifturi noi.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #16 : 20.Mai.2012, 11:59:20 a.m. »
Nu tin sa fie bec masina dar avand in vedere ca este noua am si pretentii sa nu pice vopseaua la cea mai mica atingere.
Am un logan la firma masina de 4 ani care are praguri mult mai ok fata de swift-ul de un an. In plus loganul a venit din fabrica cu protectiile prag cauciucate. Unii ar putea sa spuna de ce nu merg cu loganu, insa am pretentii la o masina japoneza noua.