Autor Subiect: Probleme intampinate Grand Vitara 1.9 ddis motor F9Q  (Citit de 42198 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rusu Daniel Yolo

Re: Probleme intampinate Grand Vitara 1.9 ddis motor F9Q
« Răspuns #30 : 12.Ian.2020, 06:27:04 p.m. »
Daca ti trebuie si volanta , vezi ca un tip din Galati repara si asa ceva . Ti o spun din experienta eu mai am un Ford 1,6 diesel din 2013 la care s a dus  volanta . Singura solutie viabila in acel moment , in septembrie ,era inlocuirea cu una noua .  Apoi am gasit  un anunt pe olx cu reparatii volante ,am sunat ,mi a prezentat oferta 600 reparatia ,trimit volanta zi si maine i gata .  Nu mi a convenit ideea ,si l am rugat s a vin la atelierul lui , el sa o scoata el sa o monteze  tot el sa nu fie nici o discutie .  A fost de acord ,plus 200 pt manopera aferenta , deci 800 . M a prins seara ,dar a meritat ...masinuta merge perfect ....   asa ca idee ,exista kit de reparatii pt volantele de la luk  care se gaseste in ungaria . seara placuta va doresc ...
  • Suzuli grand vitara 1, 9 diesel

Offline andrei0292

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
    • Arad
« Răspuns #31 : 12.Ian.2020, 06:31:50 p.m. »
Merci de idee. voi cauta. Eu sunt din Arad, tu esti din B una 2 ajungi acolo, nu stiam ca se poate repara si volanta. stiam doar de ambreaj. dar daca se poate voi intreba si in Ungaria acolo ar trebui sa fie sigur specializati si pe tipul acesta. pt ca la ei este fabrica Suzuki. Seara faina sa aveti.
  • Suzuki Grand Vitara

Offline Rusu Daniel Yolo

« Răspuns #32 : 12.Ian.2020, 07:24:22 p.m. »
Omul asta cumpara din ungaria Kit ul pt volanta de la LUK    ..  Poti sa i trimiti volanta prin curier      0756788626  Johny  asta i nr de tel al omului , bafta .
  • Suzuli grand vitara 1, 9 diesel