Autor Subiect: Achizitie S-Cross start  (Citit de 3623 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Danicko

Re: Achizitie S-Cross start
« Răspuns #10 : 20.Iul.2016, 09:26:02 p.m. »
Dar radio clasic au navigatiile/tabletele astea? Ca nu am vazut butoane de tuner fm sau radio...
Arata bine, mersi pt poze. Cat a costat?
  • Kia ceed

Offline sirsefu

« Răspuns #11 : 20.Iul.2016, 11:16:01 p.m. »
pai poza e cu meniul de la radio. Ecranul e tactil :) A fost vreo 2300 anul trecut. Cu tot cu camera. Luată din România, cu garanție. Dar găsești același lucru direct din China mult mai ieftin

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

Offline Silfax

« Răspuns #12 : 26.Iul.2016, 04:10:04 p.m. »
Se integrează ok cu Bluetooth'ul și butoanele de pe volan?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sirsefu

« Răspuns #13 : 26.Iul.2016, 06:23:40 p.m. »
Bluetooth merge perfect, preia agenda, ultimele apeluri și are și microfon dedicat, pe lângă cel de pe dispozitiv. Din păcate nu ajunge firul să fie tras în spatele oglinzii si de aia e tras acolo, pe bord. Merg melodiile rulate de pe telefon, pot fi schimbate de pe telefon sau de pe ecranul dispozitivului.
Partea bună e că setarea pentru a vedea filme cu/fără frana de mana...e doar o opțiune din meniu pe care ob poți activa/dezactiva. Vad ca pe la cei cu originale asta e o problemă. Si câteva desene cu mickey mouse fac minuni la un drum mai lung... Si copiii în spate :)
La start eu nu am comenzi pe volan, dar, din ce îmi aduc aminte în reclama ziceau că se integrează, parca faptul că are can-bus? (nu stiu ce e ala, dar parcă era ceva legat de asta si de comenzile de pe volan)

Offline sirsefu

« Răspuns #14 : 26.Iul.2016, 06:29:30 p.m. »
Uite, eu de aici l-am luat si sunt toate specificațiile, inclusiv conectarea la butoanele de pe volan. Dar acum mi se pare prea scump la acest preț, în condițiile în care eu l-am luat cu 2300 si pe la chinezi găsești același lucru mult mai ieftin
http://edotec.ro/navigatie-edt-c337-suzuki-srs.html

Offline keresztes

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Sfantu Gheorghe
« Răspuns #15 : 07.Oct.2016, 08:26:12 p.m. »
Bună seara. Am luat şi eu start pe benzină,   şi este OK. Singura problemă l-am avut cu multimedia aftermarket, o chinezărie, pe care mi l-au montat la reprezentanţă. Din start nu funcţiona GPS-ul, după câteva luni s-a stricat şi partea de touch. Cum nu prea poate fi comandat din butoan numai, am schimbat cu un alt sistem. (garanţia prin ali express- poţi să uiţi de ea, nu puteam să stau cu bordul căscat). Dacă cumpăraţi ceva NU luaţi direct din china! e păcat să vă enervaţi pentru a economisi o mie de lei.
Comenzi pe volan nu am- dar nici nu le duc prea mult lipsa. Camera de marşarier e utilă, brichetă, lumină în portbagaj mi le-au pus la reprezentanţă. La fel şi încălzire în scaune faţă. Din iulie am făcut 6000km, şi sunt mulţumit de cum se comportă, atît pe drum lung, cât şi în oraş. Dacă nu abuzezi de ea, nici consumul nu e rău (media pe 6000 km e de 6,1). Începe să consume mai mult dacă mergi mai tare de 130. (de ex. .pe ruta Braşov-Sibiu a ieşit sub 5!!!- dar de la Sibiu la Arad media a urcat la 6,4). Am mers şi prin munţi în Croaţia, Slovenia- nu are probleme nici la deal, cu maşina încărcată. Se conduce bine, nu oboseşti la volan, ai vizibilitate bună. (Înainte am avut Touran din 2006, nu e mai prejos cu nimic- decât  :-)la preţ....).
  • s-cross