Autor Subiect: Intalnire de Iarna, 26-28 Februarie 2016 - ZETEVAR  (Citit de 29159 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Intalnire de Iarna, 26-28 Februarie 2016 - ZETEVAR
« Răspuns #280 : 01.Mar.2016, 07:56:28 p.m. »
Atunci poate vine Celerio sau Baleno... :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #281 : 02.Mar.2016, 01:26:22 p.m. »
Dar de ce sa zicem si altora cum e cu S-ul,
                Ei, eu le-am zis, dincolo in sectiunea pt. S, dar destul de succint, si la urma-urmei, toti suntem curiosi. Sincer,  eu as fii vrut sa fac o tura si cu Sx4, da n-am indraznit, chiar daca e model vechi. Cochetasem cu ideea Sx4 cu vreun an inainte.
            In schimb trebuie avut grija cu locul de organizare, acum d-abia am venit 10, iar locul propus de Razvan e frumos dar si mult mai scump ca Zetevar. Pe la Gura Humorului e ok, dar nu la Casa Elena. Sunt multe pesiuni acolo si cu masa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline CRP

« Răspuns #282 : 02.Mar.2016, 02:25:39 p.m. »
               ... eu as fii vrut sa fac o tura si cu Sx4, da n-am indraznit, chiar daca e model vechi. ...
:(

Chiar imi pare rau ca nu ai zis. Ti-o dadeam sa faci cate ture voiai. As fi vrut sa stiu parerea ta. Poate reusim a ne mai intalnim vara asta si sa ne satisfacem curiozitatea.

In alta ordine de idei , eu am fost foarte incantat de intalnire si chiar daca la inceput am fost mai rezervat, pot sa zic ca acum ma simt mai aproape de comunitate si sunt dornic si de alte intalniri.
  • Suzuki SX4

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline enicky

« Răspuns #283 : 02.Mar.2016, 02:44:35 p.m. »
       Multumesc Cristi, ai dreptate, sa ne intalnim si sa facem "schimbul"  :D. La  cristyyy am indraznit ca nu era a lui, celelalte erau propietate personala.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #284 : 02.Mar.2016, 08:27:26 p.m. »
continuare de la pag 34 :
         Dupa ce am parcat bagajele in camere, hai la masa : gazdele ospitaliere ca orice roman (dupa cetatenie !), ne-au intampinat cu palinca si afinata, urmate de doua feluri de mancare calde si bune. Cina s-a prelungit pana la ore f.mici.
        A 2 zi, mic dejun la 9,30 si programul clasic de activitati montane : ora 12 bataie cu zapada, ora 14 schii sau costruit oameni de zapada pt. copii ! :dknw: Imaginatia mea bogata nu s-a transpus in practica din simplul motiv ca noaptea n-a nins, asa ca am facut o sesiune foto in peisaj inclusiv cu drona, dupa care vizita la bowling.
       Sala de bowling se afla intr-un complex mare, de lux, bine dotat, dar cu preturi mai bune ca in Bucuresti. Distractia a fost maxima (presarata si cu un usor accident), mancarea f.buna si surprinzator de ieftina. Seara, masa festiva, incheiata tot pe la ore mici.
       Duminica program de voie, iar foto de grup, si plecarea spre casa.
         Per total, SUPER, e calificativul ! cristyyy 2003 :good:
« Ultima Modificare: 02.Mar.2016, 08:44:16 p.m. de enicky »