Autor Subiect: Intalnire de Iarna, 26-28 Februarie 2016 - ZETEVAR  (Citit de 29166 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Intalnire de Iarna, 26-28 Februarie 2016 - ZETEVAR
« Răspuns #270 : 29.Feb.2016, 10:26:49 p.m. »
Cred ca e un moment potrivit pentru o invitatie la intalnirea SCR 8 ani.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline enicky

« Răspuns #271 : 29.Feb.2016, 10:31:30 p.m. »
Revin cu intrebarea de mai sus...feedback? sugestii?
             Chiar ma gandeam la un titlu pt. impresii, dar merge si fara ! impresii stimulative mai ales pt. absenti, pt. viitor. La cati suntem pe forum trebuia sa fim cel putin dublu la intalnire  pentru ca :
- a fost din timp anuntata
- n-a fost chiar un pret restrictiv (sa fim seriosi!), chiar unii colegi au venit cu unu sau doi copilasi(tot respectul) ....am fost rau, scuze  :pardon:
    Gasca a fost super ok, punctuali la intalnire, intalnire intr-un loc bine ales ca start de plecare, destul de spatios, si chiar cu posibilitati de cumparaturi (chiar si pantofi !). Toti baieti ok, cu bun simt, educati, care nu ne mai saturam de vorba si nu ne mai venea sa plecam din parcare !  :D
     Pe drum m-asteptam la niste soferi de dumunica, cu care mai pot atipi si sotia sa tina volanul( :-)) ), dar n-a fost asa, baietii s-au miscat bine, n-a fosst nevoie sa fie "impinsi", chiar daca unii mai postau pt. forumistii de acasa, coloana s-a tinut bine, si chiar s-a marit pe parcurs. Personal am mai facut "coloane" cu serviciul, am o mica experienta, dar acum totul a mers bine, fiecare si-a respectat colegii.
     Ajunsi la cabana, pardon, la multimea de cabane unde urma sa locuim, am ramas surprins de viteza si precizia cu care s-a facut cazarea ! Adica administratorul avea o lista (de la cristyyy :good:) striga cate 2 pseudonime si le arata cabana.Afara era frig rau, d-abia asteptam sa intram in camera. Aici alta surpriza : intrai intr-un living in mijlocul caruia se afla un semineu cu focul aprins !! Repartizarea pe cabane nu stiu daca a durat 15min. Si era o caldura in cameree...!    Hai ca umplu pagina...va urma !
« Ultima Modificare: 29.Feb.2016, 10:51:19 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #272 : 29.Feb.2016, 10:43:12 p.m. »
Ma bucur ca si de data asta a fost o reusita. Sper ca cea de 8 ani sa fie pe masura. I-am soptit adminului o idee sper sa fie multe si sa se aleaga din timp tocmai pentru a avea o lista babana.
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #273 : 29.Feb.2016, 11:17:00 p.m. »
hai ca trece ea primavara, apoi trece si vara... si vine si SCR 8 ani   :dream:

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Intalnire de Iarna, 26-28 Februarie 2016 - ZETEVAR
« Răspuns #274 : 01.Mar.2016, 08:43:50 a.m. »
A fost o reusita si de data asta
Multumim Cristi, ne-am simtit foarte bine.
La bowling chiar a fost fain, Rares care are 8 ani a reusit 2 strike-uri
Pentru 8 ani, daca imi este permisa o sugestie, a mai fost vehiculata parca, ce spuneti de http://arsenalpark.ro/ ?
E loc de competitie la greu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Ultima Modificare: 01.Mar.2016, 08:46:58 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline fireburn

« Răspuns #275 : 01.Mar.2016, 09:35:29 a.m. »
Ne-am distrat si noi.
Multumim pentru organizare Cristi.
Am socializat destul, avand in vedere ca nu prea era rost de activitati in aer liber.
S-a intamplat ca timpul sa nu tina foarte mult cu noi. Ma asteptam sa gasim un strop de zapada, ca teoretic era iarna :)
La popice a fost distractie mare. Fiica-mea a facut si putina echitatie, ca se putea, langa popicarie.
Sugestii ?
Pe viitor ce ziceti de niste trasee montane ? asa.....lejer, ca o gasca mare.
Mai multe activitati afara ? daca vremea ne permite, bineinteles.

Offline Leutz

« Răspuns #276 : 01.Mar.2016, 09:36:43 a.m. »
Subscriu la propunerea lui @razvan ...  :good:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline sirsefu

« Răspuns #277 : 01.Mar.2016, 04:00:17 p.m. »
la arsenal e foarte frumos. am fost de 2 ori in ultimii 2 ani (intr-un teambuilding si cu copiii). si sunt multe de facut acolo, mai ales ca se va deschide si aquapark-ul. preturile sunt ceva mai mari la cazare si masa acolo.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #278 : 01.Mar.2016, 04:52:35 p.m. »
Va multumesc, va multumesc!  :"> Nu trebuie! Meritul nu este al meu, meritul este al acestei comunitati ce "traieste" de aproape 8 ani de zile in mediul online si se vede treaba ca nu numai  :clap:
Plecand de la ideile lansate aici, am zis sa batem fierul cat este cald si .... pam-pam:
Zic sa lasam topicul asta pentru ce a fost intalnirea de iarna din 2016 (poze, filmulete, impresii...chiar nu am citit nici aici si nici pe aria dedicata Vitarei, prea multe impresii dupa ce ati condus si motorizarea 1.4 Boosterjet).

Spor!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #279 : 01.Mar.2016, 07:53:47 p.m. »
Dar de ce sa zicem si altora cum e cu S-ul, nu mai bine vin ei la intalnirea de 8 ani si o testeaza singurei? :P
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina