Autor Subiect: Vibrații și chiar "bătaie" la viteze mai mari, peste 100Km/h  (Citit de 12431 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Vibrații și chiar "bătaie" la viteze mai mari, peste 100Km/h
« Răspuns #20 : 23.Sep.2015, 12:53:21 p.m. »
KYB/KAYABA echipeaza in general masinile Suzuki - sunt OK.

Scuze, n-am retinut cat de vechi sunt cauciucurile...

Daca rotile nu sunt cauza, te poti uita si la frane (discuri ovalizate, frane uzate/blocate intr-o anumita pozitie).

LE: La multi ani, @aleeq !
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline rexkrokiDAU

Până găsești patru roți, pune roțile din spate pe față și invers. Dacă dispare vibrația din volan înseamnă că măcar una din cele ce sunt acum pe față e vinovată. :)

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 23.Sep.2015, 01:48:56 p.m. »
așa o să încep să fac - schimb roțile între ele cumva

plăcuțele într-adevăr sunt pe final, dar îmi făcea așa și cu ele încă ok, discurile de frână au fost și ele înlocuite în același timp cu amortizoarele față, am luat Valeo parcă, aerisite, etc etc, la momentul schimbării amoritzoarelor am schimbat și DISCURI ȘI PLĂCUȚE, toate noi, deci slabe șanse să fie ceva din ansamblul ăsta

altă problemă a mea cu asta e că nici nu am unde să fac testele - trebuie să ajung la 100Km/h și cât de cât în linie dreaptă,

până acum am tot așteptat drumuri în afara orașului - dar deja mă irită teribil că nu pot merge cu mai mult de 100Km/h atunci când ies - o să încerc să ajung pe centură/pe la Pipera-Băneasa-Străulești pe acolo că știu că e centura mai ok și merge să-i dau cu 100și

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #23 : 23.Sep.2015, 05:01:14 p.m. »
Din categoria ce am patit eu la o Laguna...
Am trecur de pe roti pe 17 pe unele pe 16 care nu erau originale si desi s-au potrivit la prezoane nu s-au potrivit la lacasul ala din centru astfel incat ramaneau descentrate dupa prindere.

Daca ai schimbat jantele si esti in situatia asta poate vrei sa verifici daca acolo e problema.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #24 : 23.Sep.2015, 11:48:51 p.m. »
Jante originale de tablă,

cunosc problema amintită de tine - a pățit-o și un amic cu niște jenți-de-la-dezmembrate și la fel îi făcea, DAR eu le am originale ale ei din fabrică (Suzuki, ungurești).