Autor Subiect: problema directie suzuki swift gls 96  (Citit de 3230 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AlexCC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
problema directie suzuki swift gls 96
« : 16.Ian.2013, 03:10:57 p.m. »
Salutare,
        Este primul post si vin direct cu o problema din pacate.
        Aseara mergeam spre casa si la anumite momente am avut impresia ca imi patineaza, am crezut ca e ceva pe jos si am lasat-o mai usor; dupa aproximativ 5 KM de mers, am plecat de la un semafor masina a inceput sa vibreze toata, volanul parca invarte in gol, masina trage stanga dreapta; nu am mai putut merge cu ea. Foarte incet am reusit sa o parchez intr-un loc sigur si am lasat-o acolo. Mentionez ca atunci cand sta pe loc si rotesc de volan nu are nici o problema, rotile se rotesc simultan dar in mers nu o pot controla. Volanul a ajuns in pozitie inversa cu rotile drepte. Astazi inchiriez o masina cu rampa sa o duc la service.
       Nu cunosc mecanica foarte bine dar am verificat uleiul de la servodirectie si este full, posibil probleme in caseta de directie sau ceva rupt  la roti.
       Masina o am de 3 luni timp in care nu i-am facut echilibrare/geometrie la roti, la mers tragea usor dreapta daca lasam volanul liber si ca pozitie volanul era usor spre stanga 2-3 cm, cand mergeam drept.
       Daca ati avut aceasta problema sau aveti cunostinte astept parerile voastre. Multumesc.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Re: problema directie suzuki swift gls 96
« Răspuns #1 : 17.Ian.2013, 09:45:28 a.m. »
volanul parca invarte in gol, masina trage stanga dreapta; ... cand sta pe loc si rotesc de volan nu are nici o problema, rotile se rotesc simultan dar in mers nu o pot controla.
Banuiesc ca e problema de asistare servodirectie. Din punct de vedere mecanic ( legaturi roti) nu ai nici o problema.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline borbiro ion

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • timisoara
Re: problema directie suzuki swift gls 96
« Răspuns #2 : 06.Iun.2015, 07:42:23 p.m. »
verifica cap planetara la ambele rotii   cotarita din cap este fisurata sau rupta o bucata  eu am patit la un pasat lam tratat cu indiferenta pina sa rupt si nu mai puteam sa merg: eu am acum suift din96 sint foarte multumit de iel
  • suzuki swift an96 993 39 kw