Autor Subiect: Experiente negative cu alte marci  (Citit de 4065 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coby

Re: Experiente negative cu alte marci
« Răspuns #10 : 08.Apr.2014, 10:05:50 a.m. »
Daca aveti experiente negative .. asta e tema topicului , dar se pare ca toti ati avut doar experiente pozitive - si atunci vine intrebarea : de ce ati schimbat firma auto ???
 O alta experienta negativa de pe vremuri a fost un Renault 5 din 87' cu care am ramas in drum de vreo 20 de ori , dar nu puteam renunta la ea  :-)) , era prea simpatica
auto si moto

Offline cristidav

« Răspuns #11 : 08.Apr.2014, 02:48:52 p.m. »
Raspunsul meu e cat se poate de simplu. Dacia nu oeferea prea multe. O cutie cu roti si cam atat faa de Suzuki. Atentia la detalii, chiar si cu modelul actual de Dacie, e mare.

Sunt curios cel cu Ford Fusion de ce l-a schimbat pe Suzi, in afara de 4x4. Fusionul era o alternativa pentru mine dar, dorind masina noua, 2011 era ultimul an de fabricatie si am decis sa nu iau o masina ce nu se mai fabrica. Dar si azi intorc capul dupa masinutza aia mica si simpatica :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 08.Apr.2014, 07:17:12 p.m. »
dar se pare ca toti ati avut doar experiente pozitive - si atunci vine intrebarea : de ce ati schimbat firma auto ???

Nu poti sa mananci toata ziua numai gratare  :D

Offline xim

« Răspuns #13 : 09.Apr.2014, 01:26:55 p.m. »
... un Renault 5 din 87' cu care am ramas in drum de vreo 20 de ori , dar nu puteam renunta la ea  :-)) , era prea simpatica

- afirmatia de mai sus mi se potriveste si mie manusa ...  al meu era din '86, l-am tinut vreo 4 ani  si sunt si acum nostalgic dupa acest model
- l-am achizitionat prin 2000, in ciuda tututror opiniilor, era perioada in care golful 2 era idealul de masina second
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline coby

« Răspuns #14 : 10.Apr.2014, 12:23:45 p.m. »
Buba la R5 era axa cu came mult prea uzata la partea care actiona pompa de benzina , nu mai era ovala ci rotunda si nu actiona pompa de benzina , in rest era brici "potaia" , eh vremuri apuse ; si acuma am o masinuta oldie la care tin ca la ochii din cap insa nu are nici un defect - de aia nici nu renunt la ea ( un B4 ) . :D
auto si moto

Offline ASZ

« Răspuns #15 : 14.Apr.2014, 04:06:46 p.m. »
...
Sunt curios cel cu Ford Fusion de ce l-a schimbat pe Suzi, in afara de 4x4. Fusionul era o alternativa pentru mine dar, dorind masina noua, 2011 era ultimul an de fabricatie si am decis sa nu iau o masina ce nu se mai fabrica. Dar si azi intorc capul dupa masinutza aia mica si simpatica :)

E simplu ... la pretul SX4 (12.500 EUR) primeam un Ford Fusion de 1.4 - benzina .. si cu mult sub dotarile SX4. Si cum vroiam masina noua ... am abandonat pista Fusion/Focus, in favoarea SX4.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #16 : 14.Apr.2014, 04:13:51 p.m. »
...si ai luat un 4x4

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Go Terios!!!:)