Autor Subiect: se accelereaza singura  (Citit de 4299 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
Re: se accelereaza singura
« Răspuns #10 : 03.Mai.2013, 04:07:21 p.m. »
Uite unu': evita Radacini! (daca esti din Bucuresti, probabil bastinasii ti-ar recomanda Autonet, eu nu pot s-o fac pentru ca n-am fost niciodata la ei dar parerile de pe aici cam incolo bat).
Dupa cum au spus si Laurentiu si Adrian, problema poate sa fie cu foarte mare probabilitate de la CB. Eu nu recomand service-uri, eu recomand oameni.  Si  iti recomand un inginer bun -George Nita- care lucreaza la Radacini Giurgiului - a lucrat la B&S Suzuki si dupa parerea mea, poate sa te ajute. Daca esti din Bucuresti, du-te la acel service si spune-i problema ta.
Intr-adevar, asa cum spune Hugbear, in topul service-urilor pt Suzuki este Autonet-ul, dar nici eu nu am fost acolo.
Bafta si..sper ca problema ta se va rezolva curand :-)
« Ultima Modificare: 03.Mai.2013, 04:09:25 p.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #11 : 03.Mai.2013, 06:07:20 p.m. »
Buna, si la mine facea figura asta la un moment si la scurt timp a trebuit sa-i schimb kit-ul de ambreiaj care m-a lasat in drum:D. Dupa ce l-am schimbat nu am mai patit sa se accelereze singura. Acum, se poticneste, mai dardaie motoru, uneori chiar da sa moara cand se ineaca si o scot din viteza. Ce-o fi, ce-o fi?:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 03.Mai.2013, 07:41:15 p.m. »
...a trebuit sa-i schimb kit-ul de ambreiaj .... Dupa ce l-am schimbat nu am mai patit sa se accelereze singura.
Ce treaba o fi avind motorul (acceleratia) cu transmisia ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #13 : 03.Mai.2013, 07:46:07 p.m. »
Salut, daca pe tester iti da eroare sonda lambda de ce nu incerci sa o verifici? sondele lambda(sunt doua) dau comanda calculatorului masinii de cum sa dozeze amestecul necesar(benzina/aer) pentru buna functionare a motorului in functie de gazele de pe esapament.

Offline M_TM

« Răspuns #14 : 03.Mai.2013, 08:25:27 p.m. »
Cu siguranta @george avea aceeasi problema doar in mars..@laurentiu...cred ca doar din neatentie ,nu din necunoastere afirmi ca nu e legatura intre transmisie si acceleratie...
Cat despre problema... :-/..cred ca e  CB..

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 03.Mai.2013, 08:38:30 p.m. »
Cu siguranta @george avea aceeasi problema doar in mars..@laurentiu...cred ca doar din neatentie ,nu din necunoastere afirmi ca nu e legatura intre transmisie si acceleratie...
Sincer vorbind, nu prea am inteles ce-ai vrut sa spui. Nici un motor nu se accelereaza SINGUR (fara actionare din exterior) din cauza transmisiei (ambreaj defect).  :dknw:
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #16 : 03.Mai.2013, 08:43:50 p.m. »
Poate că @george nu a citit tot topicul și s-a referit la patinarea ambreiajului, problemă cu care s-a confruntat și pe care a expus-o foarte laconic. Consider că intenția lui a fost să ajute, doar că problema mașinii colegului @busca este de cu totul altă natură ...
« Ultima Modificare: 03.Mai.2013, 08:48:36 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #17 : 10.Mai.2013, 05:00:26 p.m. »
 :pardon: Si eu ca babele :)