Autor Subiect: ZGOMOTE DE RULARE  (Citit de 7423 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: ZGOMOTE DE RULARE
« Răspuns #20 : 18.Apr.2013, 09:22:33 a.m. »
Nu e normal zgomotul ala si nu e normal ca tu sa platesti in perioada de garantie sa iti fie rezolvat. Mergi peste ei.
  • SX4 1.5
Alex

Offline andrei_eugen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 18.Apr.2013, 10:33:29 a.m. »
Mi-au spus ca au verificat fiecare pinion din cutie, si altceva nu au gasit. Daca ma duc "peste ei" si imi schimba toata cutia pe garantie si tot se aude, ce fac? Stiu ca nu prea are sens, dar am invatat ca trebuie sa ma astept la orice. Multumesc de sfaturi si va tin la curent cu ce rezolv... sau nu.

Offline Laurentiu

« Răspuns #22 : 18.Apr.2013, 10:42:26 a.m. »
Mi-au spus ca au verificat fiecare pinion din cutie...
Au verificat si jocurile dintre ele ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline andrei_eugen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #23 : 18.Apr.2013, 10:46:45 a.m. »
Asta nu mai stiu. Ar trebui sa avem incredere ca cei din reprezentanta isi fac treaba bine, nu? Ar trebui...

Offline BXXENL

« Răspuns #24 : 18.Apr.2013, 11:05:09 a.m. »
Pai de la ce crezi ca se aude, nu de la cutie? Mergi peste ei sa o schimbe cu totul. Daca tot se aude, sa schimbe si taote celelalte piese care se mai invart la masina ta. Si pe toata daca e nevoie, ce vina ai tu. Ce, tu le-ai platit cu bani de monopoly? Banii tai faceau probleme cand cumparau paine cu ei, mergeau doar pt cumparat leustean? Chiar vrei sa iti pocneasca pe cine stie ce coclauri cutia si sa ramai imobilizat?

Tu nu trebuie sa ai incredere in nimeni, ce interes au ei sa iti faca masina? Niciunul, au interes sa ti-o carpeasca ieftin si sa iti crape a 2-a zi dupa terminarea garantiei.
  • SX4 1.5
Alex

Offline andreixyz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #25 : 12.Mai.2013, 10:50:19 a.m. »
Zgomotul in treptele inferioare vine de la rulmentul prizei
El se invarte si atunci cand masina sta pe loc insa nu este fortat
Am reparat mai multe cutii de viteze de swift cu aceeasi problema, deci nu e o presupunere