Autor Subiect: Procura notariala - evitare plata timbru de mediu (taxa inmatriculare)  (Citit de 3388 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Procura notariala - evitare plata timbru de mediu (taxa inmatriculare)
« Răspuns #10 : 05.Iul.2016, 09:53:38 p.m. »
O sa vedem cand vin masinile noastre ... dar cumva sunt sigur ca statul nu se va lipsi de sumele noastre de taxa de mediu ...
Am ridicat azi masina mult-asteptata. Fara CIV si fara certificat de conformitate, desi programul Rabla prevede ultimul document. Bine, si legea omologarii vehiculelor prevede eliberarea CIV la predarea masinii. In 15 zile cica mi le trimit. Probabil voi face apoi reclamatii...voi vedea.
Daca nu as mai plati timbru de mediu cca. 515 lei, nu m-as supara deloc.

Offline enicky

« Răspuns #11 : 05.Iul.2016, 10:15:37 p.m. »
Am ridicat azi masina mult-asteptata...... legea omologarii vehiculelor prevede eliberarea CIV la predarea masinii. In 15 zile cica mi le trimit. Probabil voi face apoi reclamatii...voi vedea.
        S-o stapanesti sanatos !   N-o sa faci nicio reclamatie, il vei primi, probabil chiar mai repede . La carti asa a procedura ,n-au cum sa ni le dea  mai repede, doar daca masina ar fi zacut la ei in parc cel putin o luna.
« Ultima Modificare: 05.Iul.2016, 10:19:35 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #12 : 05.Iul.2016, 10:34:26 p.m. »
        S-o stapanesti sanatos !   N-o sa faci nicio reclamatie, il vei primi, probabil chiar mai repede . La carti asa a procedura ,n-au cum sa ni le dea  mai repede, doar daca masina ar fi zacut la ei in parc cel putin o luna.
[/quote
Mersi, @enicky. Masina a stat la dealer de pe 23 mai. Daca cel putin Autonet da cartile pe loc, restul dealerilor de ce nu? Suzuki Romania ma avea in baza de date inca de la plata avansului.
Daca primeam azi cartea, pe 11 iulie depuneam actele pt. inmatriculare si pe 25 aveam talonul, putand pleca in concediu. Asa, chiar daca primesc cartea in 3 zile, nu ma mai incadrez si nu pot iesi din tara, pierzand niste sute de Euro. Sa reamintesc ca dealerul a fost respins la inceput in prog. Rabla, total din vina lui, intarziindu-ma 1 sapt. si jumatate. Deci cred ca voi face reclamatie...sa ma racoresc.