Autor Subiect: In atentia tovarasilor cu masini in garantie.  (Citit de 5094 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: In atentia tovarasilor cu masini in garantie.
« Răspuns #20 : 23.Iun.2011, 11:39:09 p.m. »
eu zic sa mergi la OPC si/sau Avocatul Poporului.

Dupa atatea postari unele pro altele contra, concluzia pare ssa fie una singura: indiferent de povestile pe care le spui si de stilul declarat de conducere, daca ti-au schimbat o piesa pe garantie sunt obligati de lege si de morala sa faca treaba ca lumea, respectiv sa schimbe piesa defecta pana cand nimeresc una care nu crapa.
Chiar daca ai fi facut reparatia integral pe banii tai, sau chiar daca ai fi cumparat piesa noua din magazin si ai fi montat-o tu (totusi cu cineva autorizat), problema e aceeasi: sunt obligati prin lege sa ti-o schimbe.
Atitudinea dealerilor cu care ai avut de-a face dovedeste doar hotie, nesimtire si lipsa de caracter in cel mai pur stil romanesc, atitudine care merita o  singura reactie: reclamatie la OPC si in toate ziarele pentru ca nimeni niciodata sa nu le mai calce pragul, sa se reprofileze pe cules plante medicinale...
Domnilor dealeri, atentie la precedentul BS Motors!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #21 : 24.Iun.2011, 08:28:38 a.m. »
Din cate am inteles, problema este la Suzuki Romania, la garantii...
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Silviu_syl

• Full Member
  • Mesaje postate: 118
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 24.Iun.2011, 04:53:45 p.m. »
Da Bogdan ai perfecta dreptate, in fine intelege cineva ca nu este chestie de garantie ci de a cumpara ceva defect. Doar ca dealerul nu are nici o problema, fata de mine au incercat sa comande caseta dar nu le da voie directorul de garantii de la B. Deci nu stiu pe cine sa reclam. Voi suna la OPC cred, poate o sa-l sun pe individu ala de la Bucuresti mai intai sa fiu sigur ca n-o s-o schimbe cu vorba buna.

Offline mariuspavel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #23 : 25.Iun.2011, 10:59:04 p.m. »
Prietene, o situatie am avut si eu cu cei de la Varta, nu doreau sa schimbe bateria in garantie.
Te sfatuiesc sa faci o notificare scrisa Reprezentantie, iar dupa 30 de zile sa soliciti O.PC.ului sa ii amendeze, amenda este intre 5000 si 25000 lei.
Citeste si Legea nr.449/2003 a garantiilor in special art.9-22.
Crede-ma , ca lucrez in bransa juridica, si stiu ce spun.