Am facut max 20 de km. Si poate avea si 2 softuri de 400 de cai, n-are nicio legatura. Pe cartea service scrie exact cand a fost inlocuita, oricum e clar ca si daca era 2006 masina, fara garantie, ar trebui sa primesc alta caseta. Cat despre acordarea garantiei, mai bine s-ar bucura ca le-am facut cat de cat reclama, nu stiu care dobitoc a mai investit la noi in tara cel putin atata timp/bani/sentiment intr-un suzuki. Si ca sa fie clar,chiar daca nu mai am garantie nici pe bricheta care nu a venit in pachet, nici dealeru, nici Suzuki RO nu plateste o piesa din propriile buzunare, cu putina omenie mi-ar fi facut tot pe garantie oricand. Si repet, am mai avut masini inainte, mai am si acum, chiar si cu garantie. N-a fost una sa ramana nemodificata, cu toate astea mi s-a facut totul pe garantie atat la renault(!!!) cat si la vw cat si la seat (in 2 cazuri). Asa ca n-aveti decat sa credeti ce vreti despre aceasta corectitudine impecabila a celor de la suzuki, dar eu unul am facut o masina mai buna decat ce mi-au dat ei si putea sa ofere macar respect daca nu ajutor. Am avut o conversatie telefonica cu respectivul de la Bucuresti si pe langa lipsa politeturilor (strict din partea sa) am mai primit si o caseta defecta. Deci cred ca am tot dreptul sa fiu nervos.