Autor Subiect: In atentia tovarasilor cu masini in garantie.  (Citit de 5092 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Silviu_syl

• Full Member
  • Mesaje postate: 118
  • Gen: Bărbat
Re: In atentia tovarasilor cu masini in garantie.
« Răspuns #10 : 22.Iun.2011, 10:27:00 a.m. »
Mai tarziu in aceeasi zi. Doar ca plecasem din oras.

Offline roberto

« Răspuns #11 : 22.Iun.2011, 11:58:03 a.m. »
Leutz are 100% dreptate. Fara suparare, la modificarile aduse masinii (soft-ului ) si la stilul de exploatare (care ce-i drept nu se poate dovedi), eu iti ofeream garantie cel mult pentru bricheta masinii.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline LeonardSZK

« Răspuns #12 : 22.Iun.2011, 02:17:44 p.m. »
Nu are nici o legatura stilul de exploatare cu un defect de fabricatie al unei piese. In mod legal, piesa respectiva trebuie inlocuita.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 22.Iun.2011, 02:33:25 p.m. »
totusi ce legatura are caseta cu chip tuningul ...? piesa daca a 2-a zi e bulita nu cerd ca e vina modificarilor suferite de masina

Offline Laurentiu

« Răspuns #14 : 22.Iun.2011, 02:41:10 p.m. »
...un defect de fabricatie al unei piese...
Defectul de fabricatie se vede imediat in prima proba dupa montare.
Daca e intr-adevar defect de fabricatie, inseamna ca nu s-au facut probe dupa inlocuire.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #15 : 22.Iun.2011, 02:53:35 p.m. »
Nu se poate ca o piesa sa cedeze dupa un anumit timp (adica nu in timpul probelor) ? eu cred ca se poate, chiar daca sunt cazuri foarte rare.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #16 : 22.Iun.2011, 04:46:27 p.m. »
Exact,cum a fost cazul rulmentilor la Ignis,care dupa 1000km cedau.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 22.Iun.2011, 05:07:54 p.m. »
Nu se poate ca o piesa sa cedeze dupa un anumit timp (adica nu in timpul probelor) ?
Daca este cu defect de fabricatie, pica in timpul probelor.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Silviu_syl

• Full Member
  • Mesaje postate: 118
« Răspuns #18 : 23.Iun.2011, 01:09:46 a.m. »
Am facut max 20 de km. Si poate avea si 2 softuri de 400 de cai, n-are nicio legatura. Pe cartea service scrie exact cand a fost inlocuita, oricum e clar ca si daca era 2006 masina, fara garantie, ar trebui sa primesc alta caseta. Cat despre acordarea garantiei, mai bine s-ar bucura ca le-am facut cat de cat reclama, nu stiu care dobitoc a mai investit la noi in tara cel putin atata timp/bani/sentiment intr-un suzuki. Si ca sa fie clar,chiar daca nu mai am garantie nici pe bricheta care nu a venit in pachet, nici dealeru, nici Suzuki RO nu plateste o piesa din propriile buzunare, cu putina omenie mi-ar fi facut tot pe garantie oricand. Si repet, am mai avut masini inainte, mai am si acum, chiar si cu garantie. N-a fost una sa ramana nemodificata, cu toate astea mi s-a facut totul pe garantie atat la renault(!!!) cat si la vw cat si la seat (in 2 cazuri). Asa ca n-aveti decat sa credeti ce vreti despre aceasta corectitudine impecabila a celor de la suzuki, dar eu unul am facut o masina mai buna decat ce mi-au dat ei si putea sa ofere macar respect daca nu ajutor. Am avut o conversatie telefonica cu respectivul de la Bucuresti si pe langa lipsa politeturilor (strict din partea sa) am mai primit si o caseta defecta. Deci cred ca am tot dreptul sa fiu nervos.

Offline Laurentiu

« Răspuns #19 : 23.Iun.2011, 08:18:22 a.m. »
Am facut max 20 de km. ... Pe cartea service scrie exact cand a fost inlocuita, oricum e clar ca si daca era 2006 masina, fara garantie, ar trebui sa primesc alta caseta.
Poate a fost o greseala de montaj si nu piesa defecta. Service-ul ar trebui sa-ti ia masina la control si sa vada care este starea ei. Oricum ar fi masina, cu sau fara garantie, piesa NOUA a cazut inainte de termenul peste care a fost garantata asa ca eu zic sa mergi la OPC si/sau Avocatul Poporului.
  • Suzuki SX4