Multumesc pentru informatii,,,, sa va povestesc cum a inceput. Am schimbat caseta de directie, asezat masina pentru reglaje, terminat masina de reglat , nu am primit nici un buletin de analiza a geometriei pentru ca lipsea tusul.....

. plecat cu masina acasa, observat ca masina trage stinga, volan strimb spre dreapta si nu mai revenea volanul dupa viraj.....
ca inainte. Sunat si intrebat la service daca nu este un reglaj pentru caseta de directie si intrebare normala zic eu ,, de ce volanul nu revine dupa viraj la pozitia drept'' Raspuns; ,,
sa-l trag eu cu mina'' iar reglaj nu este la directie . Asteptat o saptamina pentru a vedea ce se mai intimpla....nu s-a intimplat nimic....revenit in service, mers in drive test, constatat ca masina trage stinga si s-a recunoscut in discutie ca este un reglaj la caseta, dar nu se umbla acolo.... asezat masina din nou pentru reglaje......iar nu am avut parte de un buletin de analiza ,,,lipsa tus... :dknw:Constatari : plecat cu masina nu mai trage stinga dar volanul se incapatineaza sa revina dupa viraj. eu inteleg ca aceste reglaje sunt complicate si nimeni nu are pretentia sa iasa din prima, dar macar sa vedem putina bunavointa si tratament binevoitor,
sau cerem prea mult? 
; dar am vazut aparatura necesara si destul de moderna.!!!mai putin ca nu are tus.... :clap:cam asta ar fi pe scurt povestea mea si care incep sa cred ca nu este numai a mea si in aceste cazuri se mai revad si alte persoane.....oricum voi fi din nou la service pina cind acel tester de geometrie va avea si tus si va indica exact ceea ce trebuie facut, ca acel volan sa lucreze asa cum a fost gindit si construit pentru a face o directie usoara si sigura....