Autor Subiect: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!  (Citit de 6804 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline body

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #50 : 20.Mai.2010, 06:00:33 p.m. »
As continua ...nu numai guvernantii ... Mafia respectiva e si a psd si a pnl si a pdl sau a cui o mai fii . Nu stiu daca ai vazut dar cand e vorba de drepturi banesti pt clasa politica ( parlamentari , etc ) care ar putea fi reduse sunt uniti toti " in cuget si simtiri " .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
 

Offline grandvitara

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 219
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #51 : 20.Mai.2010, 08:36:18 p.m. »
laurentiu nu va mai certati!Body este un tip ambitios si a mai avut parte de mici contre pe forum,eu i-am dat dreptate si atunci si acum,in fond daca va certati nu castigati nimic.
(Sa nu sariti pe mine ca tin cu body....dar e ploiestean de-al meu) ;)
 

Offline Laurentiu

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #52 : 20.Mai.2010, 11:13:15 p.m. »
1. Inseamna ca ai ochi albastri ( la figurat bineinteles ) daca gandesti asa .
2. In final totusi nu cred ca ne tragem de sireturi sa-ti permiti sa vorbesti asa .
Se pare ca este un atac la persoana si nimeni dintre moderatorii care ma atentionau pt off topicuri nu sesizeaza asta. Deh, omul e mai aproape de bucuresi decit moldova.
Imi permit un drept la replica.
1. Indiferent ce culoare au ochii mei, pina nu mi se ofera un trai mai bun ca cel de azi pt munca depusa, am tot dreptul sa regret traiul anterior revolutiei (a se citi ca atare; nu e vorba de conducatori).

2. Ai dreptate. Nu-ti pot permite sa te sui pe scaunel si sa ma tragi de sireturi. E posibil sa cazi totusi. Cu cit incerci s-ajungi mai sus decit iti poti permite si gitul ti-l fringi mai usor.

P.S. Nu vad ce te-a ofticat in ceea ce am scris de ai ajuns sa te ambalezi asa.
Din partea mea, ai unda verde sa refulezi si astept ca generatia voastra sa ne aduca si o raza de lumina.

Post Merge: 20.Mai.2010, 11:32:36 p.m.
Iar Laurentiu...asa e el, mai incapatanat...si asta ii enerveaza pe unii...
Asa o fi pt ca-mi place ca lucrurile, dupa toate discutiile, sa ramina clare si nu in coada de peste.
« Ultima Modificare: 20.Mai.2010, 11:32:36 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline danker

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #53 : 21.Mai.2010, 12:35:23 a.m. »
 Pentru ca vad ca multi se jeneaza haideti sa va explic eu cum sta treaba:
- deci, dupa ce i-a trimis pe cei pe care-i pe care-i banuieste ca gandesc intr-un anumit fel, dupa ceausescu, adica cine nu gandeste ca el, sa moara,  acuma a mai dres-o un pic, ii deporteaza el in cuba sau coreea de nord, ...misto mod de gandire, democratica, in acord cu timpurile astea sau cu cele de dinainte de 89', intreb si io?  Banuiesc ca modul asta de gandire se muleaza perfect pe regulamentul forumului :-?  
- Dupa cum vezi deconectat, nici macar scuza varstei nu o are, eu nu sunt "vulpe batrana", daca as fi putut sa-l influentez in vreun fel (nu stiu daca e "mai impulsiv" sau are "frustrari" cum s-a mai spus pe aici ) ce stiu sigur este ca nu are curajul si barbatia sa recunoasca cand greseste si sa-si ceara scuze cand jigneste pe cineva.....in rest ..se da si el mare pe aici, voi il mai protejati din cand in cand si cam asta e toata filozofia cu el.

- Referitor la subiect - repet, "noi dinozaurii" am trait greutatile de dinainte de 89', "noi" l-am dat jos intr-un tarziu pe ceausescu, noi l-am impuscat in final,... tara nu o sa o luam cu noi (acolo unde vrea un user sa ne ducem) voua va ramane, iar responsabilitatea e din ce in ce mai mult a voastra, asa ca aveti grija pe ce maini o lasati!

- Si eu cred ca topicul ar trebui inchis (nu sters ), nu duce nicaieri, si-a pierdut scopul initial si nu a fost relevata  decat starea de spirit a catorva membrii care au monopolizat  topicul, situatie neproductiva in economia forumului.
« Ultima Modificare: 21.Mai.2010, 12:38:22 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
 

Offline deconectat

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #54 : 21.Mai.2010, 01:19:02 a.m. »
Se pare ca este un atac la persoana si nimeni dintre moderatorii care ma atentionau pt off topicuri nu sesizeaza asta. Deh, omul e mai aproape de bucuresi decit moldova.
Nu cred ca face cineva discriminari de acest gen, cel putin eu nu am observat. Eu am ales sa nu intervin din 2 motive. Primul este ca ieri cand am incercat sa fac ordine am reusit sa fac varza si mai mare, asa ca prefer sa las treaba asta pe seama moderatorilor. Al 2-lea e ca suntem toti maturi si cred ca putem sa ne intelegem fara sa stea cineva sa modereze discutiile.
pina nu mi se ofera un trai mai bun ca cel de azi pt munca depusa, am tot dreptul sa regret traiul anterior revolutiei (a se citi ca atare; nu e vorba de conducatori).
Ai acest drept pe care ti l-ai castigat, asa cum ai si dreptul sa-ti exprimi aceasta parere. Nu te astepta insa sa-i convingi si pe ceilalti sa gandeasca la fel ca tine.

2. Ai dreptate. Nu-ti pot permite sa te sui pe scaunel si sa ma tragi de sireturi. E posibil sa cazi totusi. Cu cit incerci s-ajungi mai sus decit iti poti permite si gitul ti-l fringi mai usor.
P.S. Nu vad ce te-a ofticat in ceea ce am scris de ai ajuns sa te ambalezi asa.
El s-a luat de tine, tu te-ai luat de el...niciunul vad ca nu se lasa mai prejos.

Banuiesc ca modul asta de gandire se muleaza perfect pe regulamentul forumului :-?   
Regulamentul forumului nu prevede ce au voie sa gandesca utilizatorii. Nu suntem in 1984 (filmul, nu anul).

eu nu sunt "vulpe batrana"
Trebuie sa recunosti ca ai talentul de a enerva pe cineva intr-un mod destul de subtil...incadrandu-te perfect in litera regulamentului. :D

voi il mai protejati din cand in cand
Eu incerc doar sa readuc topicul pe un fagas constructiv, pentru ca mi se pare ca are potential.

Tinand cont de faptul ca avem spatiu pe server, cred ca putem sa ne permitem sa ne "destrabalam" un pic, mai ales ca suntem la cafenea. Cei interesati isi pot varsa in continuare naduful aici, iar ceilalti nu sunt obligati sa citeasca.

------------------------------------------
Pana la urma nu avem puncte de vedere chiar atat de diferite. Cu totii suntem de acord ca nu mai putem continua ca pana acum si ca trebuie sa se intample ceva.
Din cate vad eu, Laurentiu regreta anumite aspecte ale socialismului, nu ale comunismului. Pana la urma are tot dreptul la protectie sociala dupa ce a cotizat atatia ani la buget.
Body are stilul lui mai "colorat" de a ne spune ca s-a saturat de cei care spun ca era mai bine inainte de '89 fara sa aprecieze libertatea pe care am castigat-o atunci.
Pe Danker am sa-l las sa ne povesteasca singur ce parere are.

Felul cum va certati aici ma face sa cred ca voi 3 v-ati intelege tare bine la o bere...va las sa va ganditi la asta.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/
 

Offline Leutz

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #55 : 21.Mai.2010, 03:10:54 a.m. »
Topicul se inchide. Rusinica tuturor.

Putem deci considera ca pe forumul suzuki-club.ro programul ultima spaga nu si-a atins scopul, el fiind inlocuit in mare parte de intepaturi si atacuri gratuite intre membri.

Utilizatorii implicati ... mare atentie. Unii dintre voi nu sunt la prima dovada de afirmatii gratuite si lipsa de respect fata de ceilalti.

Prin urmare, continuand pe aceasta linie, veti deveni read-useri pe perioade mai scurte sau mai lunig (dupa caz) in conformitate cu regulile de bun simt pe care le promovam.
« Ultima Modificare: 21.Mai.2010, 03:16:52 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019