0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
.....vad ca incep sa apara si aici nostalgici ce-l regreta pe ceasca . Mai , cine il regreta sa se duca dupa el !....
Daca vrem sa primim ceva mai bun, degeaba asteptam "sa ni se dea" daca nu facem eforturi sa meritam!
M-am saturat sa aud expresii de genul" ce bine era pe vremea lui ceasca " ! [...] Comunismul mai presus de toate a distrus mentalitatea oamenilor - de fapt se vede acum . Oare de ce numai asistatii si bugetari il regreta ?
Am vaszut ca ai evitat cu mare eleganta tocmai citatul, in cauza... nu inteleg de ce? spune te rog e chiar asa de greu de raspuns la intrebarea aia, trebuie sa-l aperi[...]- Te rog sa observi cine vorbeste politicos si cine in bataie de joc, nu ne mai pune la gramada.
Se vorbea mai sus despre timpul liber al bugetarilor. Asta depinde de sefii acestora, care le permit sa motaie pe dosare. Dar oare unii dintre muncitorii care dorm pe santierele de infrastructura din Bucuresti sunt angajati la stat ?
Opinia mea este ca fiecare trebuie sa manance o paine si sa-si intretina familia, dar pentru asta trebuie sa aduca ceva pozitiv societatii in care traieste, prin munca, inteligenta si uneori sacrificii.
Vedem acum calitatea din trecut a educatiei!