Autor Subiect: Problema deschidere usi  (Citit de 7998 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
Re: Problema deschidere usi
« Răspuns #40 : 25.Iun.2010, 03:04:44 p.m. »
nu trebuie sa te aprinzi, spun ce am constatat eu si cum am rezolvat problema ,nu vorbim de "minuni". >:D<

Offline Laurentiu

« Răspuns #41 : 25.Iun.2010, 03:39:37 p.m. »
1. nu trebuie sa te aprinzi
2. nu vorbim de "minuni". >:D<
1. Ai tras o concluzie complet gresita. Nu m-am aprins absolut deloc. Am spus doar ca sint curios sa vad ca ceea ce spui e adevarat.

2. Eu o vad ca pe o minune faptul ca se poate depune piatra din spalare pe opritoarele alea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

« Răspuns #42 : 25.Iun.2010, 03:59:04 p.m. »
Piatra sau nu, unsoarea dispare de pe ele si necesita probabil gresare. Am sa incerc sa vad o vaselina cu punct de topire mai ridicat.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline miocrl

« Răspuns #43 : 25.Iun.2010, 04:44:37 p.m. »
bineinteles ca punctul de topire este un factor dar eu am experimentat problema si iarna.. probabil exista o eroare de proiectare care curata treptat vaselina de acolo lasand elementele ne unse. :(

Offline Daniel42

« Răspuns #44 : 25.Iun.2010, 05:05:32 p.m. »
Si eu am acelasi scirtait dar la usa stinga spate . Si intradevar ascultind mai cu atentie cred eu ca opritorul de plastic era de vina . Am dat cu ceva vaselina pe el si nu s-a mai auzit nimic . Asta pina s-a dus vaselina si am repetat figura . Sigur de la el era zgomotul . ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver