Autor Subiect: Problema deschidere usi  (Citit de 8008 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Problema deschidere usi
« Răspuns #30 : 24.Iun.2010, 11:17:15 p.m. »
Am zis ca nu are rost sa mai deschid topic nou cu urmatoarea problema legata tot de usi.... La intervale regulate de timp, am un scartait de portiera de 1300 de-mi las vecinii cu gura cascata. Tot ung eu tijele de ghidaj cam o data la 3 luni, dar mai uit sau folosesc mai rar portierele spate, iar cand mi se intampla starnesc compatimirea celor cu dacii antice....
Avetzi dintre voi aceasta problema? Mentionez ca am incercat cu toate tipurile de vaselina si sprayúri de ungere... scartaitul revine orice as face.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline hubbabubba

« Răspuns #31 : 24.Iun.2010, 11:43:14 p.m. »
Si eu am aceeasi problema care a aparut la vreo 9 luni de cand am luat masina. Am dat si eu cu diverse spray-uri care isi fac treaba insa pe o perioada f scurta :( Mihai, crezi ca ne poti ajuta tu cu un raspuns?  :D
What goes around comes around ...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 24.Iun.2010, 11:47:44 p.m. »
WD40...dar cred ca la fiecare vizita in service au mai dat si baietii (si cum eu ma duc des  >:) 55000+ km)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hubbabubba

« Răspuns #33 : 24.Iun.2010, 11:52:03 p.m. »
Cristi am in portbagaj unul in cutiuta cu surprize a lui Suzi insa nici el nu are efect pe mai mult de-o luna :(
What goes around comes around ...

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #34 : 24.Iun.2010, 11:59:23 p.m. »

Si la mine a scartait portiera din dreapta spate. Am uns-o acum vreo luna si ceva (nu stiu cu ce, stiu doar ca era ceva lichid) si inca n-a revenit scartaitul. Dar daca mai au si altii problema asta, o sa testez usa mai des.
Grow up.

Offline Laurentiu

« Răspuns #35 : 25.Iun.2010, 10:09:00 a.m. »
...am un scartait de portiera de 1300 de-mi las vecinii cu gura cascata. Tot ung eu tijele de ghidaj cam o data la 3 luni...
Pune vaselina (cu indice mare la topire) care sa mai si stea pe balama la temperaturi toride. Cind ne mai intilnim, am sa-ti arat la mine cum sint unse balamalele.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #36 : 25.Iun.2010, 10:24:22 a.m. »

Avetzi dintre voi aceasta problema? Mentionez ca am incercat cu toate tipurile de vaselina si sprayúri de ungere... scartaitul revine orice as face.

Ca un sfat preventiv:sterge "opritoarele" de la portiere dupa fiecare oprire la spalatorie.De acolo apare scartaitul.Eu asa procedez si nu mai am probleme.
"opritor"eu zic la tija neagra dintre stalp si portiera.

Offline Laurentiu

« Răspuns #37 : 25.Iun.2010, 12:09:06 p.m. »
1. ...am incercat cu toate tipurile de vaselina si sprayúri de ungere... scartaitul revine orice as face.
2. sterge "opritoarele" de la portiere dupa fiecare oprire la spalatorie. ..."opritor"eu zic la tija neagra dintre stalp si portiera.
1. La mine nu revine nici un scirtiit de 1 an si ceva de zile.

2. "Opritoarele" alea sint din plastic si nu cred ca provoaca zgomote. Preventiv le-am uns si pe astea. Scirtiitul cred ca provine de la arc.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #38 : 25.Iun.2010, 02:11:01 p.m. »
1. La mine nu revine nici un scirtiit de 1 an si ceva de zile.

2. "Opritoarele" alea sint din plastic si nu cred ca provoaca zgomote. Preventiv le-am uns si pe astea. Scirtiitul cred ca provine de la arc.

3.Asa este,sunt din plastic,dar cand apare "piatra" de la apa pe plastic,apare scartaitul pentru ca ruleaza pe o rola ,iar scartaitul apare pe doua piese mobile,in miscare.
Arcul este doar un resort care se intinde si revine la loc nu ar avea cum sa scartie.

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 25.Iun.2010, 02:28:29 p.m. »
...cand apare "piatra" de la apa pe plastic,apare scartaitul pentru ca ruleaza pe o rola ,iar scartaitul apare pe doua piese mobile,in miscare.
Chiar sint curios cind ne vom intilni, sa vad si eu minunea cu "piatra" depusa din apa de ploaie sau din spalare pe plastic.
  • Suzuki SX4