Autor Subiect: Ascensiune pe Varful Moldoveanu  (Citit de 12865 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Ascensiune pe Varful Moldoveanu
« Răspuns #40 : 30.Nov.2011, 02:28:58 p.m. »
Si io, si io...numa sa fie odata masina gata :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cezarm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #41 : 30.Nov.2011, 04:04:10 p.m. »
LTD, cristyyy2003 cu cea mai mare placere. De altfel, la ultima iesire, la un apel de aici de pe forum l-am invitat pe un viitor amic (sper) cu SX4 dar, in ultimul moment mi-a declinat invitatia. Probabil ca a fost prea din scurt. Si asa din cele 11 camere rezervate pentru acea perioada din varii mative nu am ocupat decat 8.
Noi ne-am facut un grup de iubitori ai muntelui (atat pe jos dar mai ales cu 4x4). Pana cum am bifat: Strategica de 2 ori (odata prin Valea Macesului si o data prin Ciunget via Plaiul Poienii), Transalpina de 6 ori (de 3 ori aia neasfaltata), Drumul lui Basescu (DN66A, Pasul Cerna),
Vaideieni-Vf.Nedeia-Curmatura Oltetului, Paltinis-Gatul Berbecului-Pasul Steflesti-Valea Frumoasei-Transalpina (pe 2 ianuarie 2011, pe zapada, cea mai tare experienta pana acum), Varful Leaota, Iezer (Crucea Ateneului), Valea Rea si Varful Papusa. Ne-am facut si o "gazeta de perete": http://forum.softpedia.com/index.php?s=6d57a527246f60725156bbada4923012&showtopic=702138&st=0&start=0, unde daca aveti rabdare o sa gasiti multe descrieri. Uitam ce Sulina 2011 (pe apa de data asta) si Ceahlau 2011 (pe jos fireste Izvorul Muntelui-Dochia-Toaca-Cascada Duruitoarea-Durau), de ultima mi-a adus aminte Whizzy prin cele mai recente postari ale lui (felicitari pentru poze!!!).
A devenit chiar interesant pentru ca pentru iesirile din 2010 si 2011 am rezervat nu camere ci intreaga pensiune de fiecare data!!
Inchei cu cea mai tare poza in legatura cu Varful Moldoveanul luata de aici:
http://dordeduca.ro/impresii/cum_sa_te_plictisesti_de_bicicleta_intr-o_saptamana/4391/2/

Subaru Outback 2007

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #42 : 30.Nov.2011, 06:05:35 p.m. »
@cezarm dupa cum ti-am spus si atunci a fost prea din scurt si erau altele de facut :(

Din ce vad a fost cam misto si imi pare rau ca nu am ajuns dar data viitoare nu lipsesc :D

Apropo vine iarna ... cred ca or sa fie cateva iesiri dragute nu  ? :)