Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 49352 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gigel

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #20 : 13.Mar.2016, 12:21:39 p.m. »
   Bună ziua
   Sunt nou pe forum şi viitor proprietar de S cross start.Dupa ce am citit mult despre s cross şi vitara am comandat un s cross argintiu cu alarma,senzori parcare,scut metalic motor si aparatori de noroi flexibile.Am vrut şi bandouri uşi dar nu am gasit nici o fotografie să vad cum arată ,iar la reprezentanţă î-mi aratau protectiile inferioare usi care de fapt sunt în standard
   Am citit despre Imbunătăţiri mai mult pe secţiunea new vitara.Tot acolo am văzut că se pot pune oglinzi degivrante.Ştie cineva dacă s cross start are cablajul facut?Şi-a pus cineva.Deasemenea intenţionez să confecţionez şi o poliţa portbagaj.Are cineva un şablon pentru poliţa?Sunt din Bucureşti.Deocamdată vreau să pun casetofonul actual pe maşina dar daca nu se încadreaza bine cred că voi pune un sistem multimedia  dedicat si camera marşarierPână atunci aveţi idee dacă există mască pentru spaţiul liber destinat casetofonului sau sist multimedia nededicat s cross?
   Scuze pentru postuarea atât de lungă.

  • S Cross Start -Silky Silver Metallic
 

Offline sirsefu

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #21 : 13.Mar.2016, 04:41:34 p.m. »
salut. si eu am luat tot start. am montat sistem multimedia dedicat (platforma s100) -am mai pus poze pe prima pagina a acestui subiect- si camera marsarier. se integreaza natural in bord. am mai pus si bec si priza in portbagaj, comandate din reprezentanta.

- oglinzi cu incalzire, ma batea gandul si pe mine, am vazut ca yeti si-a montat pe vitara, dar erau tot pentru s-cross - am trecut peste iarna, nu am simtit nevoia si nu m-am mai agitat
- polita - a confectionat tot yeti, cred, pe vitara, posibil sa nu fie diferita. nu am avut nevoie, am preferat sa imi ramana spatiul
- faruri de ceata -am vrut sa pun la inceput, am tot amanat momentul si cred ca nu o sa mai pun
- mai caut o cotiera aftermarket dedicata
« Ultima Modificare: 13.Mar.2016, 04:49:40 p.m. de sirsefu »
 

Offline gigel

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #22 : 16.Mar.2016, 09:14:12 a.m. »
    Ai dreptate, entuziasmul e mare la început,pe urmă ne mai liniştim.

    Am văzut că sunt navigaţii dedicate  cu 270-370E pe aliexpress dar dacă mai pui tva şi vama (ştie cineva cât ar putea fi?),plus complicaţiile posibile e posibil să nu se merite.Căt a costat montajul la dealer?

    Tot uitându-mă de accesorii ,am vazut niste ornamente  ;sprânceană;  pentru oglinzi la vreo 7E setul .Mă gândesc dacă sunt bune pe timp de ploaie când nu prea vezi mare lucru în oglinzile exterioare,din cauza apei care se prelinge pe oglinda.

    Mie cotiera mi se pare că incomodează şi nu mă tentează.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic
 

Offline shpeedy

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #23 : 16.Mar.2016, 09:54:56 a.m. »
     Am văzut că sunt navigaţii dedicate  cu 270-370E pe aliexpress dar dacă mai pui tva şi vama (ştie cineva cât ar putea fi?),plus complicaţiile posibile e posibil să nu se merite.

Se plateste doar TVA (20%) pe valoarea pe care - fctie. de cum procedeaza cei de la Oficiul Postal de Vama unde iti ajunge - o declari tu sau o ai in extrasul de cont cu care ai platit.

Eu - in Bucuresti - am mers intotdeauna pe valoarea declarata de mine (care a fost una de bun simt - nu poti spune ca primesti tableta din China cu 5USD, dar cu 50USD e acceptabil, in conditiile in care tu poate ai dat real 100USD).
« Ultima Modificare: 16.Mar.2016, 10:02:34 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline sirsefu

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #24 : 16.Mar.2016, 02:30:02 p.m. »
@gigel - montajul la sediul dealerului, inainte de receptia masinii (cu mine de fata invartindu-ma curios ca un titirez) a fost facut de o alta firma, agreata de ei, ce instaleaza in tg mures sisteme audio, alarme etc. mi-a facturat direct firma respectiva - cred ca a fost 400 sau 450 ron. dar nu doar pentru sistemul multimedia, ca asta a mers repede si simplu. a mai fost si camera marsarier de instalat si becul si priza din portbagaj si asta a durat mai mult, pentru ca a tras cabluri din fata, spunea electricianul ca sunt cam subtiri cablurile, sa se intepe in ele. daca imi aduc bine aminte, toata instalarea a durat vreo 4 ore (cu demontari, tras fire, izolari, legaturi la becul de mers cu spatele, legaturi la inchiderea haionului, priza din portbagaj sa aiba curent in permanenta si cand motorul e oprit etc)

posibil sa zambeasca unii colegi, probabil nu e deloc complicat de facut, dar eu sunt cam nepriceputeanu in asta :)

aceleasi chinezarii le poti lua si de la firme din romania, ce le aduc din acelasi loc, probabil, dar cu cateva sute de ron mai scumpe. bonusul e ca ai garantie aici pentru ele. din ce imi aduc aminte, eu am dat vreo 2300 pe sistem si camera.
« Ultima Modificare: 16.Mar.2016, 02:34:38 p.m. de sirsefu »
 

Offline gigel

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #25 : 16.Mar.2016, 04:57:15 p.m. »
    Mulţumesc,de informaţii.
    Probabil o să aştept să vină maşina şi o să mă hotărăsc atunci. S-ar putea să fie suficient radioul maşiniişi un emiţator mp3(pe care deja le am) şi un suport de tel care ar face gps şi functii tel uzuale.Să văd cum m-i se pare parcarea doar cu senzori.În acest fel maşina nu ar mai fi atractivă pentru hoţi.Dar totul depinde şi de aspectul ; comercial;
     Menţionez că doar în week-end conduc ,în rest ocazional.
     O zi buna la toată lumea şi hai mai repede cu rabla.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic
 

Offline sirsefu

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #26 : 16.Mar.2016, 06:33:17 p.m. »
la fel si eu, tot in weekend si vacante. in rest, masina de serviciu. daca as fi avut confort, nu cred ca as fi scos casetofonul incadrat. dar cum la start nu era, as fi avut un disconfort vizual ori de cate ori l-as fi vazut :) nu cred ca s-ar fi incadrat natural in peisaj cele de 100 de eur de la ei
 

Offline Marci

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #27 : 27.Apr.2016, 10:00:27 p.m. »
Dupa cateva luni de circulat, am deschis capota si am descoperit destul de mult noroi si nisip(material antiderapant) ce ajungeau in compartimentul motor prin niste mici gauri din caroserie, prin care efectiv se vedea roata masinii.  Ciudatenia  asta nu s-a mai intamplat la nici o masina pe care am detinut-o, ma mir ca la Suzuki S Cross exista o astfel de anomalie. Poate din poza nu reiese cata mizerie era dar va asigur ca era suficient de mult,inclusiv pe partea superioara a bateriei care era foarte murdara. Am mers la un magazin de piese auto si am cumparat niste ,,dibluri'' de plastic cu 0,60 ron/bucata. Le-am mai ajustat pe unele cu un cutter pt. ca gaurile din caroserie nu sunt identice si am astupat orificiile. Poate era mai frumos sa fie toate de o culoare dar asa am gasit sa potriveasca, acuma am mai multa culoare.  :D Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa puna postare la locul potrivit sau sa deschida un nou topic, eu nu am gasit ceva similar.
« Ultima Modificare: 27.Apr.2016, 10:03:18 p.m. de MARCI »
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip
 
The following users thanked this post: Florin23

Offline Silfax

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #28 : 28.Apr.2016, 08:48:51 a.m. »
Mi-ai dat tema pt acasa. Sper sa nu uit azi sa arunc o privire. Intr-adevar, nu prea au ce cauta gauri lasate asa prin aripa interioara.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2
 

Offline Catalln

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #29 : 28.Apr.2016, 03:25:36 p.m. »
Aceiasi "problema" sa spunem asa, este si la New Vitara.
E mai eleganta solutia aceasta, eu am folosit ceva banda de montaj :) .
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la