Autor Subiect: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!  (Citit de 6594 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13489
  • Thanked: 238 times
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #20 : 19.Mai.2010, 03:50:22 p.m. »
Aratati-mi un singur patron care a angajat cu carte de munca macar un muncitor trecut de 40-50 de ani.
Tatal consoartei are 50+ si tocmai ce s-a angajat  (de vreo 2 luni) cu carte de munca la "patron".
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
 

Offline Laurentiu

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #21 : 19.Mai.2010, 04:00:08 p.m. »
 E noroc, meserie cautata sau .............. la rupt oasele.
Un mecanic de locomotiva, manevrant etc, unde se mai poate angaja ?
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 09:28:43 p.m. de cristyyy2003 »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline Razvan

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 926
  • Thanked: 35 times
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #22 : 19.Mai.2010, 05:42:44 p.m. »
Vad ca s-a facut o mare varza aici. S-au creat doau topicuri separate cu acelasi nume, nimeni nu mai intelege nimic :-/ si ce-i mai interesant ca a fost inchis chiar cel initiat de Valy

Nu inteleg de la ce-a pornit toata tarasenia caci mesajele mutate, sterse, editate sau ce s-o mai fi intamplat nu erau deloc offtopic si chiar se aveau legatura cu subiectul general - critica adusa actualei puteri- nu se vorbea de marmota care invelea ciocolata in staniol. Eu vad doar ca unii au inceput sa isi arata muschii inutil prin creerea de noi topicuri aiurea mutarea unor mesaje dupa bunul lor plac si asa mai departe.

« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 05:53:02 p.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792
 

Offline Laurentiu

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #23 : 19.Mai.2010, 06:26:27 p.m. »
... a fost inchis chiar cel initiat de Valy

Eu vad doar ca unii au inceput sa isi arata muschii inutil prin creerea de noi topicuri aiurea mutarea unor mesaje dupa bunul lor plac si asa mai departe.
Daca macar s-ar atasa primul mesaj din topicul initiat de Valy la topicul actual, s-ar mai putea salva ceva si asta pina miine cind celalalt topic va fi sters.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline body

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #24 : 19.Mai.2010, 09:00:33 p.m. »
@laurentiu
Socrul meu ( inginer ) a fost angajat la noi cu carte de munca si cu salariu f bun pt ploiesti . Dar...face teren si munceste pt banii respectivi ( inclusiv daca e nevoie sambata ) , nu ca la bugetari . Are 58 de ani .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
 

Offline Laurentiu

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #25 : 19.Mai.2010, 09:36:30 p.m. »
@laurentiu
1. Socrul meu ( inginer ) a fost angajat la noi cu carte de munca ... Are 58 de ani .
2. ...face teren si munceste pt banii respectivi ...nu ca la bugetari . .
1. Cu unul, doua sau o mie de cazuri, tara nu iese din isteria actuala.

2. Asa cum sint eu, aici vorbim de cazurile particulare pe care le-ai adus in discutie, si inginer si bugetar, pt cei 1500 lei sa stii ca munceam si faceam teren destul pina m-am imbolnavit. Nu m-am imbolnavit c-am dorit eu si ca am stat degeaba. In situatia asta, m-ar angaja cineva ???
Indiferent de vreme (ploaie, ceata, arsita, zapada) sa bati cu piciorul 50-70 km pe luna pe calea ferata, nu este o joaca. Ai incercat sa mergi vreodata cu piciorul printre firele (sinele) caii ferate ? Pericolul te pindeste la tot pasul iar drumul nu este pavat cu un covor rosu.

P.S Ieri seara am ramas stupefiat cind am vazut la stiri ce se considera drept BONUS in salarizarea celor din transporturi: sporul de vechime (max. 25%) si sporul de periculozitate care poate varia intre 7 si 15%.
Cunosc destul de bine activitatea celor "3 crai" ce au dus CFR-ul la sapa de cauciuc (Basescu, Mitrea si Necolaiciuc). Nu s-au saturat. Acum incearca sa ingenuncheze o tara intreaga. Au lucrat si inca mai lucreaza sub deviza "Dezbina si stapineste". Asa am ajuns sa nu mai avem transport naval si feroviar.
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 09:50:29 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline danker

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #26 : 19.Mai.2010, 10:08:14 p.m. »
- Ca sa fiu "on topic" cu ce se discuta pe aici, pot sa spun ca am aflat ca bugetarii sunt niste puturosi care sug sangele poporului, iar oricine are peste 50 de ani si vrea sa munceasca isi gaseste loc de munca fara probleme si inca bine platit  :-? probabil ca numai eu traiesc intr-o romanie defecta unde oraselele de provincie sunt moarte ca si activitate economoica, unde a ramas numai populatia imbatranita iar tinerii au luat calea italiei si spaniei in incercartea disperata de as face un rost in viata, probabil ca acolo nu trebuie sa munceasca din greu si sa fie umiliti,... ihi, da, cred ca am eu o problema de perceptie.
- Pai atunci sa dormim linistiti ca guvernantii lucreaza pentru noi...  :-S pac, pac, he, he, heheheheeeee!... haidi la shaorma bueeiiiiiii !

P.S.
Am sa-mi mut aici partial o postare din celalalt topic asa.. sa mai salvez ce pot, pana maine ca poimaine cine stie.  :inteligent:

- "Eu" am mai platit odata datoriile facute de romania ( Ceausescu ), stiu ce porcarie a insemnat pentru nivelul nostru de trai  siii... atunci macar s-a vazut pe ce s-au cheltuit banii, astia de azi sunt mai aroganti si agresivi, iar cu banii nu au facut decat sa-si umple buzunarele lor si ale neamurilor lor, stiu bine ca in cercurile "inalte" cum probabil ati mai auzit si voi, ca atunci cand se refera la popor folosesc un cuvant  misto si plin de respect "pulimea"
Pe forum sunteti multi cu varste intre 20 - 30 de ani, probabil cu o situatie materiala relativ buna si nu va vedeti in postura de a fi afectati prea tare de criza si de masurile astea in general, ca sa nu mai zic ca voi aveti sansa uriasa sa plecati in lume si sa va faceti un rost acolo, ceea ce este OK in principiu,  dar... ce facem cu tara, cu bunicii si parintii nostrii ii lasam pe astia sa-si bata joc de ei linistiti sau le mai aratam ca si lor poate sa le mai ia foc curul, nu doar ceausescu sa fie facut strecuratoare.
- Eu sunt de parere ca ar trebui sa iesim si sa vada ca cei "prosti da' multi" pot sa le zgaltaie scaunele, da sa aruncam si cu banuti in ei dar nu monede mari ca ar putea sa le placa.   :baston:
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 10:16:52 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
 

Offline Laurentiu

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #27 : 19.Mai.2010, 10:27:33 p.m. »
- Pai atunci sa dormim linistiti ca guvernantii lucreaza pentru noi...  
Guvernanti lucrind si FNI veghind, ai reusit sa vezi !!!!???  :D
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!
 

Offline Valy-SSS

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 166
  • Gen: Bărbat
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #28 : 19.Mai.2010, 11:10:02 p.m. »
Bravo Dane  :good:  M-ai uns pe suflet cu vorbele astea!! :)  Bai astia trebuie starpiti, este o aberatie istorica ceea ce se intampla. Istoria ne-a facut o mare farsa cu acesti indivizi, insa farsa asta va lua sfarsit. Glontul ar fi mult prea simplu pentru ei, nu merita ciuruiti precum Ceausescu. Merita torturati,castrati(ca nu cumva sa mai procreeze monstruleti :-))) cu lanturile la picioare,confiscat tot pana la rude de gradul 3-4(tot ce nu se poate dovedi) >:)
 

Offline hugbear

Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #29 : 19.Mai.2010, 11:57:55 p.m. »
Inainte sa ne lamentam de spaga si sa facem show-uri "monetare", ar trebui sa ne uitam in oglinda si sa vedem daca avem dreptul moral sa o facem. E vreunul dintre noi care sa nu fi dat vreodata spaga? Desi eu sunt unul dintre "ciudatii" cu o repulsie viscerala fata de astfel de obiceiuri, un pacat al tineretii imi anuleaza dreptul sa ma mai lamentez. In facultate am luat parte la o "cheta" impreuna cu vreo 7 amici, pentru o sticla de whiski si un carton de tigari pentru un profesor; actiunea a fost oricum o tampenie, pentru ca de fapt eram toti pregatiti cel putin pentru o "trecere", dar varsta/fronda/plictisul/bravada/spiritul de turma ne-a impins la idiotenia respectiva. O singura data am mai fost pus intr-o situatie similara: aveam nevoie de niste avize medicale (angajare sau permis, nu mai retin ca e multa vreme de atunci) si o cunostinta m-a convins sa "rezolv" cu o punga de cafea la un medic cu care imi facuse el "tira"; am intrat cu cafeaua in sacosa, am rezolvat ce era de rezolvat si am iesit din cabinet fara sa pot desclesta pumnul de pe manerul sacosei, macar cat sa-i dau drumul langa birou.

Pentru ce povestesc astea? Pentru ca "Cel fara de pacat sa arunce primul piatra". Vreau sa stiu cati dintre cei care vehementeaza" pe aceasta tema nu au dat/luat spaga MACAT O SINGURA DATA IN VIATA. Nu ma intereseaza motivatiile/scuzele/etc ci fapta in sine.

Partea proasta este ca toti urla ca din gura de sarpe cand ajunge funia la par, dar vreme de 20 de ani au inghitit televizor pe paine (indiferent ca au fost "comentarii" politice, telenovele sau meciuri) cu berica in fata in loc sa mearga sa-i ia la intrebari despre mersul cetatii pe cei pe care i-au stampilat. Cati dinte noi au facut vreodata vreo solicitare in baza Legii accesului la informatie publica? Cati dintre noi au calcat pragul biroului vreunui senator/deputat sa-i puna intrebari despre motivatiile si consecintele cutarui sau cutarui act? Cati dintre noi au spus medicului/functionarului ca singura spaga pe care sunt dispusi s-o dea este faptul ca daca respectivul isi face COMPETENT MESERIA pentru care a JURAT nu va trebui sa invete sa se uite peste umar la fiecare colt de strada? Cati au reclamat vreo situatie de mituire? Cati s-au interesat macar despre cum se ia initiativa legislativa?

Bineinteles ca, singulare, astfel de gesturi nu valoreaza nimic. Dar prin multiplicare acumularea cantitativa trebuie sa duca la un moment dat si la saltul calitativ.  Din pacate, aici sta tristul adevar despre noi: suntem un neam fara initiativa! Ne face placere sa fim dusi de nas si sa nu trebuiasca sa ne batem noi capul  cu probleme grele. Cea mai complexa situatie pe care vrem sa fim pusi sa o rezolvam este deciderea momentului cand trebuie intorsi micii pe gratar! Ori astfel de indivizi nu constituie o "cetate" ci o turma!

Mi se ridica sangele la cap cand vad aberatii de genul "vai ce ne fac astia!". Pai sigur ca fac, pentru ca AU CUI SA FACA. Cine traieste dupa principiul "capul plecat sabia nu-l taie" nu mai are dreptul sa se planga ca nu stie ce culoare are cerul, pentru ca a ales deja sa priveasca doar colbul.

Este o lege imuabila a firii: fiecare primeste ce merita. Noi asta primim pentru ca asta meritam. Daca vrem sa primim ceva mai bun, degeaba asteptam "sa ni se dea" daca nu facem eforturi sa meritam!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

 „Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon