Autor Subiect: Accesorii NEW IGNIS  (Citit de 37171 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Accesorii NEW IGNIS
« Răspuns #80 : 20.Nov.2017, 11:02:08 a.m. »
Ma interesa si pe mine o camera buna dar nu prea ma pricep. E ok Viofo asta ? Faptul ca nu are ecran nu e un dezavantaj ? Nu ai gasit nimic e "blac" ?
Ps: nu cred ca se baga sa monteze ceva ce nu e de la ei. Pt. lampa din portbagaj dealerul local m-a trimis la cineva.

Offline duculetu

« Răspuns #81 : 21.Nov.2017, 10:25:04 a.m. »
Cum il regasesti pe Snoop Dog in masina ta?
- Pui chrome pestee tot.

Offline f.cristi

« Răspuns #82 : 21.Nov.2017, 10:35:57 a.m. »
Bleah...Si schimbatorul si manerul franei parca ar fi niste carnati legati cu ata.

Offline duculetu

« Răspuns #83 : 21.Nov.2017, 10:52:20 a.m. »
Sincer, stiu ca nu suntem pe aceeasi pagina dar deflectoarele alea de vand, pur estetic, imi par geniale. As fi preferat sa nu scrie Ignis pe ele, cum as fi preferat sa am optiunea sa dau insigna Ignis de pe haion dar intra in obisnuinta si le ignor :D

Offline f.cristi

« Răspuns #84 : 27.Nov.2017, 08:38:55 a.m. »
De ce prefer eu senzorii de parcare in detrimentul camerei de marșarier (mai ales pe o vreme ca asta) (era o discuție undeva pe aici)

Offline duculetu

« Răspuns #85 : 19.Dec.2017, 10:25:27 a.m. »
Ma uitam in rubrica colegilor de la Vitara pentru o cotiera dar am gasit umerasul asta care pare foarte interesant. Ma bate gandul la inceputul de an sa imi fac un cadou. Cu siguranta am nevoie pentru ca folosesc, nu sunt convins de pret in schimb. :)

Offline f.cristi

« Răspuns #86 : 19.Dec.2017, 06:00:54 p.m. »
Era buna o agatatoare in spate. Si eu ma lovesc de problema faptului ca nu am unde sa agat o haina.

PS: si manerele de sprijin din plafon spate unde au disparut ?  :-((

Offline duculetu

« Răspuns #87 : 19.Dec.2017, 07:20:44 p.m. »
Eu de alea agatam un umeras, chiar le simt lipsa :-/

Offline duculetu

« Răspuns #88 : 08.Ian.2018, 10:05:33 a.m. »
Inca simt lipsa manerelor din plafon, specific locul stanga-spate, unde imi agatam diferite articole luate de la curatatorie. Am cautat in threadul vechi de Ignis dar nu sunt convins ca se potrivesc. Ce este fain este ca ei au si codurile.

Offline maxwell

« Răspuns #89 : 14.Ian.2018, 11:34:24 a.m. »
Lampa led pentru portbagaj. Poate fi suspendată de spătarul scaunui. 20 Ron, 2 bucăți. Poate e cineva interesat, mâine la Lidl..

• Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD