0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Intrucat mai era una exact la fel in oras, am zis sa personalizam putin masina pe exterior.
Dungile rosii de pe caroserie sunt autocolante ? Daca da, desi arata bine, nu e ideea tocmai stralucita; cu timpul se decoloreaza si degradeaza (sau poate ii mai vine la unul vreo idee) si vopseaua de dedesubt va arata diferit fata de cea de langa. Initial ma tentau si pe mine dar cand am aflat ca nu e vopsea am zis pas.Fara eleron cred ca nu mai luam masina.
1. Arata foarte bine! Vad ca si porumbeii sunt de acord Sa o conduci sanatos!2. Ai avut de ales intre covorase textile sau de cauciuc cand ai luat masina sau doar din textil ti-au oferit? Ai idee daca sunt originale sau generice? Imi poti da un link pentru cele de cauciuc pe care ti le-ai luat aditional?3. Desi am mai spus, tare frumos eleronul ala dar tare scump dpmdv.
Cele de cauciuc sunt de la Rimi Timisoara, nu miros, se potrivesc perfect
Citat din: tibanul din 17.Oct.2017, 07:54:16 a.m.Cele de cauciuc sunt de la Rimi Timisoara, nu miros, se potrivesc perfectIn 2013 am luat de la Rimi covorase de cauciuc si o tavita de portbagaj pt. un Captur (de-abia aparuse masina pe piata de 1-2 luni). Nu aveau pe model dar au zis ca merg cele de la Clio. Si, intr-adevar, s-au potrivit perfect. Anul asta s-au rupt covorasele si am comandat altele tot de la Rimi si tot de Clio (parca tot nu aveau de Captur). Astea nu s-au mai potrivit perfect la gauri (un decalaj de vreun 1-1.5 cm) si am impresiua ca sunt un pic mai scurte.