Autor Subiect: Cablu USB SLDA  (Citit de 10037 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Cablu USB SLDA
« Răspuns #30 : 11.Sep.2020, 02:39:32 p.m. »
Așa am crezut și eu, pentru că nu puteam corela problema cu nimic. Problema SLDA-ului nu e totuși software, eu de când am cablu și mufă nouă nu am mai avut nicio problemă, și am făcut 20k de km de atunci.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: PaulG

Offline PaulG

« Răspuns #31 : 11.Sep.2020, 09:57:38 p.m. »
La mine aparent este dupa cum ploua afara... daca ploua din stanga merge al meu, daca ploua din dreapta sigur merge doar al sotiei  =))

Atat eu, cat si sotia detinem acelasi model de telefon ... deci cel mai probabil problema SLDA-ului este una software

Sunt 99% sigur ca problema ta nu este software pentru ca atunci cand am luat masina si mie imi mergea din cand in cand.
  • Suzuki Vitara AllGrip 1.4 BoosterJet Hybrid Passion 6MT, 2020
We don't drive fast, we fly low!
Consum mediu: banana for scale / merge pe Jet A1, nu pe benzina.

Offline ElPolloLoco

« Răspuns #32 : 12.Sep.2020, 11:41:45 a.m. »
La mine aparent este dupa cum ploua afara... daca ploua din stanga merge al meu, daca ploua din dreapta sigur merge doar al sotiei  =))

Atat eu, cat si sotia detinem acelasi model de telefon ... deci cel mai probabil problema SLDA-ului este una software
Merge primul care s-a conectat la Bluetooth. Fa un test, sterge unul din telefoane din SLDA si incearca.  Cine are noroc sa ajunga mai repede langa masina se conecteaza :).
  • New Vitara

The following users thanked this post: PaulG

Offline delta_hd

« Răspuns #33 : 07.Feb.2025, 12:07:27 a.m. »
Salut.

Eu am fost la DAB si doar le-am aratat un filmulet in care Apple CarPlay se deconecteaza. Au zis din prima ca trebuie schimbat cablul pe garantie si au si dat comanda in ziua respectiva. Dupa mai putin de o saptamana am avut cablul nou si nu s-a mai deconectat de atunci. M-am chinuit vreo 10 luni sa gasesc motivul pentru care nu mai functionau bine AA si CarPlay, dupa ce initial AA a functionat perfect. Am crezut mereu ca era ori de la telefon, ori de la soft-ul de pe SLDA, ori de la cablul meu USB. Nu m-as fi gandit niciodata ca ar fi cablul ala daca nu primeam si eu pontul. Din punctul asta de vedere, tot respectul pentru baietii de la DAB si pentru cei de la Brasov de la care am primit pontul.

Bineinteles, am fost si la alta reprezentanta (nu voi mai da numele) de unde am fost trimis acasa cu sfatul de a-mi cumpara iPhone ca ala merge sigur, ca e oficial CarPlay in Romania, ca nu mai stiu ce. Degeaba am incercat eu sa le explic ca de la Android 10 la fel e si AA, direct prin Play Store. Asta a fost si motivul pentru care am filmat cu CarPlay ca sa demonstrez ca intr-adevar e o problema.

Si n-a fost doar asta singura problema. Am avut si pompa de benzina defecta, Vitara 2019 1.4. Tot la DAB am rezolvat-o, tot dupa ce prima reprezentanta m-a trimis acasa asa.

Achiesez, si pe mine m-au trimis acasa. In final mi-am asumat deconectarile si refuzurile sporadice de reconectare.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.